Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Cine este femeia care a intrat pe pistă pentru a "prinde" zborul. A forţat intrările şi a coborât pe scară

Scene şocante filmate pe aeroportul Otopeni de lângă Capitală. O pasageră care a ratat ultimul apel de îmbarcare a forţat ieşirea de urgenţă şi a ajuns pe pistă, foarte aproape de aeronava care începuse procedurile de decolare spre Londra. Femeia avea în braţe şi un copil de un an. Angajaţii de la sol au împiedicat în ultimul moment o tragedie.

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 06.03.2023, 19:15

Vezi și

Angajaţii aeroportului Otopeni au rămas şocaţi când au văzut că cineva aleargă în urma unui avion care tocmai se pregătea să decoleze. Este vorba despre o femeie, de origine egipteană, care avea cu ea şi un bebeluş. Un angajat îi face semne să se ridice şi încearcă să o ducă departe de zona periculoasă. Femeia se opune şi vreme de câteva secunde între cei doi are loc o încleştare. Întreaga scenă, care s-a petrecut duminică, a fost filmată.

Incident pe Aeroportul Otopeni. Cum a ajuns femeia pe pista de decolare

"O pasageră uitată pe bridge n-a mai fost îmbarcată în avion", se aude pe filmare. Cum a fost posibil aşa ceva? "Femeia a trecut de porţile de check-in, de controlul de securitate, dar şi de controlul vamal, însă a întârziat la poarta de îmbarcare, acolo unde reprezentanţii companiei de zbor au strigat-o, prin staţie, de mai multe ori", povesteşte Greta Neagu, reporter Observator.

Când, într-un final, a ajuns, a fost prea târziu. Poarta de îmbarcare era, deja, închisă, dar asta nu a împiedicat-o pe femeie să forţeze cele două intrări, să treacă prin burduf, să coboare scara şi să ajungă direct pe pistă. Între pasageră şi aeronavă era o distanţă de aproape 50 de metri.

Pe acelaşi subiect

"Aceste uşi pe care le-a forţat sunt uşi de urgenţă, acestea dau şi alarma la dispeceratul de securitate. Dânsa a fost oprită să meargă, mai departe, pe platformă, şi preluată mai departe de colegii de la poliţia de frontieră", declară Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB.

Reprezentanţii aeroportului spun că vor lua măsuri pentru ca un astfel de incident de securitate să nu mai aibă loc. "O să analizăm în ce măsură acest incident a afectat sau nu siguranţa în aeroport şi vom vedea care sunt măsurile ce pot fi luate", a precizat Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB.

Femeia nu a fost amendată

Femeia nu a fost amendată pentru că poliţiştii de la frontieră au considerat că sperietura trasă este suficientă. Ea a plecat spre destinaţia dorită, în aceeaşi zi. De data asta, a urmat procedurile normale de urcare în aeronavă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Cine este femeia care a intrat pe pistă pentru a "prinde" zborul. A forţat intrările şi a coborât pe scară