Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Cine este patronul de restaurant înjunghiat şi împuşcat de 12 motociclişti Hells Angels

Încă un atac mafiot în Capitală. Un cunoscut patron de restaurante a fost lovit cu un ciocan, înjunghiat şi împuşcat, pe terasa unui local, sub privirile clienţilor, de 12 motociclişti. Agresorii ar fi membri ai grupării Hells Angels, una dintre cele mai violente bande criminale din lume. Omul de afaceri a încercat să fugă, dar a fost prins de agresori, care l-au bătut crunt în mijlocul străzii. După execuţie, motocicliştii au fugit, iar poliţia îi caută de o zi şi o noapte. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.06.2023, 19:19

Vezi și

Răfuiala în stil mafiot a avut loc pe terasa unui restaurant cubanez din Sectorul 2 al Capitalei. Dragoş Furtună, unul dintre patronii localului, era la masă cu trei prieteni. În faţa lor a oprit o bandă de 12 motociclişti din temuta grupare Hells Angeles. Atacul a fost fulgerător şi bine coordonat. Un motociclist a aruncat cu un ciocan înspre ei, în timp ce un altul a sărit, l-a înjunghiat pe omul de afaceri, iar apoi l-a împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc. Rănit grav, bărbatul a încercat să scape şi a luat-o la fugă pe străzi, dar a fost prins din urmă de atacatori. L-au pus la pământ şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Totul s-a întâmplat sub ochii clienţilor şi trecătorilor.

Atac în stil mafiot în Capitală

"Erau motoarele pornite acolo. Au venit undeva de aici. Toţi s-au urcat pe motoare, au pornit, unul a rămas în urmă. A apucat să încalece pe motor, era cu mâna pe ambreiaj", povestește un martor. "La mai bine de 12 ore de la atacul mafiot, pe străzile din apropierea restaurantului încă se văd urmele de sânge ale bărbatului", transmite Bogdan Dinu, reproter Observator.

După execuţie, motociliştii au demarat şi s-au făcut nevăzuţi. Indivizii n-ar fi cetăţeni români, potrivit martorilor. "Am găsit multă agitaţie, foarte multă poliţie. Cinci maşini de poliţie d-alea mari, dube şi mascaţii. Niciodată n-au avut scandaluri, de când sunt ei aici", spune un martor. Zona a fost imediat împânzită de agenţi.

Pe acelaşi subiect

Cine este patronul de restaurant înjunghiat şi împuşcat de motocicliștii Hells Angels

Dragoș Furtună şi unul dintre amicii săi au ajuns la spital cu răni serioase, dar starea lor de sănătate este stabilă. Surse Observator spun că totul ar fi pornit de la o răfuială între omul de afaceri şi motocilişti. Aseară, gruparea ar fi venit să-i ceară socoteală pentru un conflict mai vechi. Angajaţilor li s-a interzis să vorbească despre atac. "Nu avem voie să vorbim. Nu ştiu ce s-a petrecut ieri!", spun aceștia.

Dragoș Furtună este cunoscut în lumea restaurantelor ca managerul discret al "Cubei bucureștene". Conduce mai multe localuri din Captitală şi este furnizorul oficial al ambasadei Mexicului din ţara noastră. "Am ales la început să fiu barman în mai multe restaurante. Am prins experienţă, am ajuns aici în restaurant ca manager", mărturisea acesta. 

Hells Angels are 230 de filiale

Atacatorii săi sunt extrem de periculoşi. Numele organizaţiei Hells Angels este legat de crimă organizată, droguri şi asasinate la comandă. Gruparea are 230 de filiale. În multe state, cluburile Hells Angels sunt interzise. În România, gruparea numără câteva sute de membri. 

Poliţiştii descriu gruparea ca una paramilitară, cu membrii care erau dispuşi să facă orice pentru a-şi demonstra loialitatea - chiar să ucidă. În ianuarie, liderul grupării din România, Marius Lazăr, a fost extrădat în America, însoţit de șerifi US Marshals. Individul a fost acuzat de autoritățile federale de implicarea în trafic de arme, de droguri de mare risc. Românul ar fi comandat şi două asasinate. 

"Gruparea este foarte ermetică, organizată pe nivele. Avem aşa numiţii suporţi, hangarounds prospecţi, membrii cu drepturi depline cu diferite roluri în organizaţie", explică un ofiţer antidrog. Incidentul se petrece la doar două luni de la un atac similar. Atunci, victimă a fost patronul clubului Nuba, Jean Sasu, înjunghiat în faţa localului de un necunoscut. Nici până acum agresorul nu a fost prins. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Cine este patronul de restaurant înjunghiat şi împuşcat de 12 motociclişti Hells Angels