Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Accident teribil în Corbu. Un tânăr de 15 ani şi-a văzut tatăl murind: în stare de şoc, adolescentul nu le-a putut salvatorilor ce s-a întâmplat

Accident cumplit în localitatea Corbu din Constanţa. Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un bolid care circula cu o viteză ameţitoare. Pe bancheta din spate a maşinii spulberate, se afla un adolescent de 15 ani care şi-a văzut părintele murind.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 19:41

Vezi și

O manevră greşită şi, într-o secundă, mai multe destine au fost frânte. Cu o viteză ameţitoare, şoferiţa de 42 de ani goneşte pe străzile din Corbu. Nu se asigură când iese de pe o stradă adiacentă şi izbeşte în plin un autoturism în care se aflau trei persoane. Impactul este devastator. Şoferul de 66 de ani şi pasagerul din dreapta sunt prinşi ca într-o menghină între fiarele contorsionate.

Pe bancheta din spate a maşinii lovite se afla un adolescent de 15 ani, fiul pasagerului din dreapta

"S-a acţionat imediat pentru extragerea celor două victime, iar apoi au început manevrele de resuscitare", a decarat Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea. În zadar au încercat medicii să le salveze viaţa. "Din păcate, la sfârşitul protocolului au fost declaraţi decedaţi", a declarat Claudia Tătărici, SAJ Constanţa. Pe bancheta din spate a maşinii lovite se afla un adolescent de 15 ani, fiul pasagerului din dreapta.

Băiatul a fost primul care şi-a văzut părintele fără viaţă. Trauma a fost atât de puternică, încât, atunci când au ajuns salvatorii, adolescentul abia mai putea vorbi. Grav rănit, copilul a ajuns la spital şi este încă în stare şoc: îşi aminteşte doar frânturi din întreaga tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Accident teribil în Corbu. Un tânăr de 15 ani şi-a văzut tatăl murind: în stare de şoc, adolescentul nu le-a putut salvatorilor ce s-a întâmplat