Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Și ce durere lasă moartea, în urma ei pe-acest pământ". Ioan a murit la 22 de ani, după ce s-a urcat la volan fără permis și a intrat în plin într-o autoutilitară

Polițiștii au reușit să facă lumină în accidentul din Caraş-Severin, care a avut loc pe sensul de mers Orșova-Caransebeș și în care un autoturism a pierdut direcția de mers și a intrat în plin într-o autoutilitară, condusă de un cetăţean bulgar.

de Monica Palade

la 05.12.2022, 16:04

La volan s-a aflat Ioan, tânărul de 22 de ani, care și-a pierdut viața în urma impactului, informează reporterul Observator Iulia Pop. Tânărul nu deținea un permis de conducere și de aceea polițiștii au crezut inițial că la volan s-a aflat prietenul său, un tânăr de 19 ani, care a fost găsit la fața locului în stare de șoc, dar și cu o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ce spuneau polițiștii imediat după accident

“La ora 4:19 minute, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DN 6, în afara localității Bucoșnița, s-a produs un accident rutier soldat cu o persoană decedată și trei persoane rănite.

În urma deplasării la fața locului, echipajele de poliție au stabilit că în timp ce un autoturism înmatriculat în județul Caraș-Severin se deplasa pe DN 6, din direcția Orșova către Caransebeș, la kilometrul 439 nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum la ieșirea dintr-o curbă ușoară la dreapta, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și pătrunzând pe sensul opus unde a lovit cu partea lateral stânga o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, condusă de un cetățean bulgar de 63 de ani.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile în partea dreaptă a sensului de mers Orșova-Caransebeș, rezultând rănirea conducătorului auto de 63 de ani și a pasagerului, tot cetățean bulgar, în vârstă de 38 de ani.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Autoturismul a fost găsit pe acostamentul sensului de mers Orșova-Caransebeș, iar în autoturism se aflau 2 tineri de 19 și 22 de ani, din comuna Slatina-Timiș, care, la sosirea echipajelor, au fost găsiți în afara autoturismului, pe banda de circulație a sensului de mers Orșova Caransebeș, cel de 22 de ani fiind decedat, iar celălalt fiind în stare de șoc.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cine a condus autoturismul în cauză. La testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 19 ani, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tânărul de 22 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma accidentului cele 3 persoane rănite, cei 2 cetățeni bulgari și tânărul de 19 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul”.

"Și ce durere lasă moartea/În urma ei pe-acest pământ..."

Vestea morții lui Ioan a căzut ca un șoc pentru prietenii săi, care au transmis mesaje de condoleanțe pe paginile lor de Facebook. „Ne auzim la telefon sor’mea” sunt cuvintele tale de acum doua luni! Dar nu ne am mai auzit.. Drum lin în Lumină, prietenul meu, Chițu ! Sper ca sufletul tău să mai vină in vizită!”.

„Și ce durere lasă moartea

În urma ei pe-acest pământ,

Rămâne numai amintirea,

Un dor, o cruce și-un mormânt.

Sufletul către ceruri zboară,

Trăind etern pe lângă soare,

Privind spre lumea pământească

Prin păsările călătoare.

Ce trist ne este tot momentul,

Că ai plecat spre raiul sfânt,

Și-n urma ta, tu, chip de înger,

E doliu sumbru pe pământ.

De-acum, venim la crucea ta

Cu un omagiu și o floare

Și vom aprinde pentru tine,

Din suflet, câte-o lumânare.

Ne vei rămâne-n amintire,

Pe când tu în pământ vei zace,

Drum lin către eternitate…

Odihnă veșnică în pace!”

„O Doamne prea tânăr copil respectos!”, “Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, “Drum lin spre îngeri,Ioan ! Nu te voi uita niciodată”, “Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace alături de îngeri .Păcat de tinerețea lui!”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște”, “Dumnezeu sa te ierte și sa te odihneasca in pace verișorul nostru drag ai plecat prea devreme dintre noi nu ne vine sa credem ca ajungem acasă și nu mai ești! O sa ne lipsești foarte mult și nu te vom uita niciodată !!!”, sunt doar câteva din mesajele transmise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Și ce durere lasă moartea, în urma ei pe-acest pământ". Ioan a murit la 22 de ani, după ce s-a urcat la volan fără permis și a intrat în plin într-o autoutilitară