Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul din Ovidiu, în care au murit o mamă și fiul ei de 12 ani. Apropiații, în lacrimi după tragedie

Nu e zi fără o tragedie cumplită pe şosea. O mamă şi fiul ei de 12 ani şi-au pierdut viaţa pe un drum din Constanţa. Băiatul de 14 ani al femeii a scăpat cu răni uşoare din accident, dar cu o traumă grea: a încercat să-şi salveze fratele și nu a reuşit. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 16.09.2021, 19:18

Vezi și

Două vieţi s-au frânt într-o fracţiune de secundă. Mamă şi fiu n-au avut nicio şansă să scape din accidentul teribil. Copilul de 12 ani a murit sub ochii fratelui mai mare. Adolescentul de 14 ani a încercat să îşi scoată fratele din fiarele contorsionate să îi dea o şansă la viaţă. O traumă care îl va bântui pentru tot restul vieţii.

Tânăra mamă şi cei doi copii se întorceau acasă de la ziua de naştere a băiatului cel mare al familiei. Adolescentul a împlinit 17 ani în ziua în care şi-a pierdut fratele şi mama. S-au îmbrăţişat la plecare fără să ştie că familia lor nu va mai fi la fel niciodată. La kilometrul opt al şoselei ce leagă Constanţa de localitatea Ovidiu, puţin după ora 20.00, femeia, care avea permis de o lună, a intrat pe contrasens. S-a izbit atunci frontal de o maşină care mergea regulamentar.

Andreea Filip, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic încât parapetul este îndoit, iar bucăți din maşină sunt în continuare de jur împrejur. Vorbim despre o porţiune de drum cu linie continuă şi cu vizibilitate redusă. 

Familia decimată în accidentul de la Ovidiu era din localitatea Mireasa

Pe acelaşi subiect

În satul unde toată lumea ştie pe toată lumea, ştirea a căzut ca un trăsnet. Localnicii sunt zdruncinaţi. Şi-l amintesc, înlăcrimaţi, pe Gabriel, un copil de doar 12 ani mereu zâmbitor şi plin de viaţă. 

Andra Budur, vecină: Era un copil foarte bun, de premiul întâi, adică, când a plecat de aici de la şcoală, un elev de nota 10. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ion Vlăduşel, vecin: Erau nişte copii foarte educaţi, foarte bine. Când treceau pe lângă poarta mea pe aici, toţi trei educaţi. Să trăiţi, sărut mâna! 

Tatăl, plecat în Norvegia la muncă, a ajuns astăzi acasă. Sâmbătă își va conduce soţia și copilul pe ultimul drum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul din Ovidiu, în care au murit o mamă și fiul ei de 12 ani. Apropiații, în lacrimi după tragedie