Antena Meniu Search
x

Impact fatal pe şosea: O femeie și un copil de 12 ani au murit, după ce Matizul în care se aflau s-a izbit de un Volkswagen Passat

Tragedie pe şosea în localitatea Ovidiu. O femeie şi un copil de 12 ani au murit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un alt autoturism.

de Monica Palade

la 14.09.2021, 22:56

Impact fatal pe şosea: O femeie și un copil de 12 ani au murit, după ce Matizul în care se aflau s-a izbit de un Volkswagen Passat

Un alt copil, de 14 ani, a ajuns la spital cu traumatisme la mâini și picioare. Accidentul a avut loc în jurul orei 20.30, pe pe DN3C - varianta Ovidiu.

Oamenii legii au deschis dosar penal. În celălalt autoturism, un Volkswagen Passat, se afla un bărbat de 39 de ani, informează reporterul Observator Andreea Filip. 

Ce spun poliţiştii

O femeie de 35 de ani și un copil în vârstă de 12 ani au murit, marți seara, în urma unui accident rutier între două mașini, petrecut pe DN3C - Varianta Ovidiu, din județul Constanța.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.30, pe DN3C - varianta Ovidiu.

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între două mașini, una condusă de o femeie, cealaltă de un bărbat.

În urma accidentului rutier, femeia aflată la volan și un copil de 12 ani au murit. Un alt copil, în vârstă de 14 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, el suferind traumatisme la mâini și picioare.

În acest caz a fost întocmi un dosar penal. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Impact fatal pe şosea: O femeie și un copil de 12 ani au murit, după ce Matizul în care se aflau s-a izbit de un Volkswagen Passat