Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: O decizie pripită a dus la accidentul cu 3 morți de pe Valea Oltului. Rudele, devastate: "Aşa, dintr-o clipită, te doare"

Tragedie pe Valea Oltului. Doi soţi şi copilul lor de numai un an au pierit, după ce s-au izbit cu maşina de un TIR. Cei trei se duceau în vacanţă, la mare. Probabil grăbit, capul familiei a intrat pe contrasens şi după depăşire nu a mai apucat să se încadreze înapoi pe banda lui. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Dorin Gâldău

la 22.08.2022, 19:46

Vezi și

Drumul spre vacanţă al familiei s-a sfârşit brusc şi tragic, la limita dintre Sibiu şi Vâlcea. Pe linie continuă, în apropierea unei curbe, şoferul a intrat cu viteză într-o depăşire periculoasă. Din sens opus venea un TIR al cărui conducător auto a apăsat pe frână, dar n-a putut evita impactul. Şoferul vinovat a încercat să se încadreze din nou pe banda lui, dar nu a mai apucat şi a fost izbit violent.

Accidentul de pe Valea Oltului. O depășire a adus sfârșitul unei familii

Martor: Un moment de neatenţie şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au intrat în depăşire la un camion, pe linie continuă, n-au mai putut să redreseze şi au intrat în coliziune cu TIR-ul.

Din grămada de fiare în care s-a transformat maşina, salvatorii n-au mai avut ce să facă decât să scoată trupurile neînsufleţite ale celor trei. 

Pe acelaşi subiect

Elena Welter, IPJ Sibiu: Din păcate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanţi ai autoturismului.

Radu avea 34 de ani. Soţia lui, Adriana, avea 32 de ani. Tânăra era pe bancheta din spate cu fiul cuplului, Andreas, un băieţel de doar un an şi trei luni. Radu şi Adriana erau dintr-o comună din Alba. Peste trei săptămâni urmau să aniverseze trei ani de la căsătorie. Mergeau la mare împreună cu prietenii lor, care erau în altă maşină, în faţa lor. 

Familia tinerilor e devastată de durere, după accident

Elena Negrea, verişoara: Îi ştiam de oameni buni. îmi pare nespus de rău pentru ei. Ea singură la părinţi, copilul micuţ. 

Milu Şuteu, unchi: Era un băiat de nota 20, era foarte harnic în orice privinţă, gospodar, şi-a făcut o familie, a cumpărat o casă. 

În mica localitate transilvăneană, unde toată lumea cunoştea pe toată lumea, vestea a picat ca un trăsnet. Localnicii sunt şocaţi. 

Daniel Ţârlea, localnic: Oameni faini, oameni cumsecade, oameni de treabă. O familie întreagă, aşa dintr-o clipită, te doare. Pe mine mă doare şi m-o durut şi acum parcă am nod. 

Aurel Emil Stănilă, primar: Ieri am văzut-o pe Adriana la biserică cu copilul la împărtăşanie. La intrare în Săliştea am văzut oameni care plângeau pe stradă. E greu, e foarte greu.

Şoferul TIR-ului, un bărbat de 45 de ani din Dâmboviţa, a scăpat fără răni

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Pe Valea Oltului, accidentele sunt la ordinea zilei, mai ales de când sunt porţiuni de drum unde se fac lucrări de modernizare. 

Șofer: N-ai infrastructură... e normal să se întâmple aşa, terenul e alunecos, lumea se grăbeşte, e nervoasă, intră în depăşiri, n-ai o variantă.

În urma accidentului de azi dimineaţă, traficul a fost blocat total mai bine de două ore, iar pe ambele sensuri s-au format coloane kilometrice de maşini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: O decizie pripită a dus la accidentul cu 3 morți de pe Valea Oltului. Rudele, devastate: "Aşa, dintr-o clipită, te doare"