Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. O femeie a murit arsă de vie în maşină, cu câteva minute înainte să ajungă la muncă

Accident cumplit pe centura Bacăului! O femeie a ars de vie după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un parapet şi s-a răsturnat pe câmp. Imediat a izbucnit incendiul. Şoferiţa a rămas blocată şi nu a putut fi scoasă de martori din autoturismul în flăcări. 

de Clara Mihociu

la 21.10.2024 , 20:31

Femeia de 50 de ani plecase de acasă, spre locul de muncă din Bacău. Cu câteva minute înainte de destinaţie, atunci când a vrut să iasă de pe centura oraşului, a pierdut controlul volanului, s-a lovit de parapet şi s-a rostogolit în câmp. Câteva secunde mai târziu, flăcările au cuprins maşina. 

Mai mulţi şoferi i-au sărit în ajutor femeii

Au venit cu propriile stingătoare în încercarea de a stinge incendiul, mai ales că femeia era încă în viaţă în autoturism. Flăcările, însă, au cuprins rapid întreaga maşină care s-a făcut scrum. 

Vezi și

"Probabil că vorbea la telefon, a ratat probabil intrarea, în ultimul moment a văzut. Nu pot să imi explic. Când am auzit, nu imi venea să cred. Nu mi vine nici acum să cred că s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire", spune socrul femeii. 

Pe acelaşi subiect

"Din impact, din păcate, a rezultat decesul şoferiţei, precum şi autioncediere şi distrugerea în totalitate a autoturismului", a declarat Cătălina Crețu, Purtător de cuvânt IPJ Bacău. 

Femeia era contabilă şi lucra pentru mai multe firme.

Familia sa este zguduită de tragedie

"Are două fete. Una studentă la Bucureşti şi una clasa a 11-a. O femeie excepţională. Tot am rugat-o de mulţi ani să mai lase din firmele astea, că ea a fost economistă", povesteşte, printre lacrimi, socrul femeii. 

"O familie liniştită, cu doi copii. O tragedie pentru toată lumea", spune Anton Şiler, primarul comunei Nicolae Bălcescu.

Poliţiştii trebuie să afle acum cu exactitate cauza accidentului şi ce a produs incendiul. 

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. O femeie a murit arsă de vie în maşină, cu câteva minute înainte să ajungă la muncă