Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Răzvan, mort la 21 de ani, după un scandal cu iubita. "Când avea certuri cu cineva, rupea pedala"

Accident ca o lecţie de viaţă şi de moarte, azi-noapte, la Constanţa. Un tânăr de 21 de ani, cu planuri mari de viitor, a pierit după o goană nebună pe străzi. Maşina lui s-a rupt în două în urma unui impact violent, iar băiatul a fost aruncat pe asfalt. Ar fi fost supărat pentru că se certease cu iubita, spun prietenii, iar când era furios avea boala vitezei. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 07.11.2023, 21:26

Vezi și

Răzvan mai avea doar un kilometru până să ajungă acasă. Gonea cu maşina pe unul dintre bulevardele principale din Constanţa. Răzvan mai avea doar un kilometru până să ajungă acasă. Gonea cu maşina pe unul dintre bulevardele principale din Constanţa.

Maşina a derapat pe asfaltul ud, a ajuns pe contrasens şi s-a zdrobit de un copac de pe marginea drumului.

Cristina Niță, reporter Observator: Impactul cu acest copac a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două, o parte a rămas aici, iar cealaltă parte a ajuns în acest gard.

Prietenii lui Răzvan se frământă să înţeleagă ce s-a întâmplat azi-noapte

Pe acelaşi subiect

Ana Maria Stoica - pdc ISU Dobrogea: Victima se afla în afara maşinii pe partea carosabilă. După executarea manevrelor a fost constatat decesul acestuia.

Prietenii lui Răzvan se frământă să înţeleagă ce s-a întâmplat azi-noapte. Ştiau că nu era în apele lui - se despărţise recent de iubita sa.

Prieten: Știu că de obicei când se enerva, când avea certuri cu cineva rupea pedala. Viteza, viteza ucide.

Acul kilometrajului a rămas blocat la peste 120 de kilometri pe oră, însă doar expertiza tehnică va stabili cu ce viteză conducea tânărul. Răzvan lucra cu tatăl lui pe vapor, spun cunoscuţii. Strângea bani ca să se aşeze la casa lui, în curtea părintească.

200.000 de accidente rutiere au avut loc în România, în ultimii 10 ani. În medie, cinci oameni mor zilnic pe şosele. Suceava, Constanţa, Bacău, Dolj şi Prahova sunt primele judeţele în statistica neagră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Răzvan, mort la 21 de ani, după un scandal cu iubita. "Când avea certuri cu cineva, rupea pedala"