Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Ultimele clipe din viaţa celor 4 tineri morţi în accidentul din Vâlcea. Şoferul vinovat, sărbătorit la un bar

O depăşire interzisă a curmat 4 vieţi: trei tineri şi un copil de 14 ani. S-a întâmplat seara trecută, aproape de Râmnicu Vâlcea. Victimele tocmai plecaseră de la un bar în care ar fi fost sărbătorit chiar şoferul vinovat. Ar fi împlinit astăzi 25 de ani. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 07.07.2023, 19:59

Vezi și

Ultimele clipe de viaţă ale tinerilor au fost surprinse de camerele de supraveghere cu doar câteva minute înainte de cumplitul accident. Mădălin şi prietenii săi ar fi petrecut în satul Bogdăneşti, chiar în cinstea lui. Înainte de miezul nopţii, s-a urcat în maşină alături de trei băieţi, dintre care unul minor, şi cu toţii s-au îndreptat către Râmnicu Vâlcea. 

O depăşire periculoasă le-a adus moartea

Şoferul ar fi încercat o depăşire periculoasă în Bujoreni. Când şi-a dat seama că nu poate să mai revină pe banda sa era deja prea târziu. A evitat în ultima clipă impactul frontal cu un microbuz, însă l-a atins şi a pierdut controlul volanului. Până să redreseze maşina, Mădălin a lovit în plin un TIR ce venea din sensul opus. 

După nici 3 kilometri, cu toţii şi-au găsit sfârşitul. La faţa locului încă găsim dovezile impactului violent: bucăţi din caroseria şi motorul maşinii.

Octravian Truşcă, viceprimar Bujoreni: Am ajuns la un sfert de oră, 20 de minute, dar niciunul nu mai era în viaţă. Patru consăteni de-ai noştri să se ducă aşa, într-o clipită. Rămâi cu imaginea în faţă că îi vezi întinşi pe caldarâm şi nu îţi vine să crezi că poate acum o zi, două zile ai stat cu ei şi ai vorbit cu ei.

Loredana Sandu, IPJ Vâlcea: Ar fi avut loc o coliziune între trei autovehicule, respectiv un autoturism, un autotren şi un microbuz care transporta persoane, pe DN7, în localitatea Bujoreni. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane de se aflau în autoturism.

Mădălin era cunoscut de tot satul. Se întorsese în ţară doar în urmă cu două zile. Muncea în construcţii, în Germania şi a vrut să-şi petreacă ziua de naştere alături de cei dragi.

Vecin: Tineri, plini de viaţă, dornici, muncitori.

Cunoscut: Ne-a făcut cinste la toţi. Le-a dat de băut la fiecare care a fost acolo.

Reporter: Ce v-a spus?

Cunoscut: Pfa. Păi nu, că îmi vine să şi plâng. Vă spun omeneşte.

Tatăl uneia dintre victime: Eu eram la Sibiu, la muncă acolo. Şi l-am sunat şi a zis că e la magazin aici, bea o bere şi după că vine acasă. Nu i-am mai sunat. După m-au sunat noaptea.

Ancheta poliţiştilor va stabili dacă şi Mădălin a consumat alcool înainte să urce la volan. În maşină se mai aflau Bogdan, Marian şi Niculae. Cel din urmă avea doar 14 ani. Vorbise la telefon cu un prieten cu câteva ore înainte de tragedie.

Cunoscut: I-am zis: „Băi, Niculae. Vii mâine la mine? Că avem nişte treabă, torn nişte beton. Da, cum să nu.“

Reporter: Un băiat aşa muncitor?

Cunoscut: Da. Muncitor. Până alaltăieri a stat la mine. Avea o săptămână de când stătea la mine, stătea pe laptop, nu aveam treabă cu el.

Anul trecut, România figura cu cea mai mare rată a deceselor în accidente rutiere din toată Uniunea Europeană: 85 de persoane la un milion de locuitori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Ultimele clipe din viaţa celor 4 tineri morţi în accidentul din Vâlcea. Şoferul vinovat, sărbătorit la un bar