Antena Meniu Search
x

El este românul dispărut în valurile oceanului Atlantic. Sora lui Antonio Voinea, mesaj disperat către toți marinarii

Un căpitan de 53 de ani, Aldo Revello, este dat dispărut împreună cu prietenul său marinar, românul Antonio Voinea, din data de 2 mai. Alice Voinea, sora românului dispărut în apele oceanului Atlantic, a făcut un apel sfâșietor către toți marinarii care se află în zonă și pot participa la căutări.

El este românul dispărut în valurile oceanului Atlantic. Sora lui Antonio Voinea, mesaj disperat către toți marinarii
El este românul dispărut în valurile oceanului Atlantic. Sora lui Antonio Voinea, mesaj disperat către toți marinarii

Un căpitan de 53 de ani, Aldo Revello, este dat dispărut împreună cu prietenul său marinar, românul Antonio Voinea, din data de 2 mai.

Alice Voinea, sora românului dispărut în apele oceanului Atlantic, a făcut un apel sfâșietor către toți marinarii care se află în zonă și pot participa la căutări.

"Prieteni, haideți să încercăm să-i găsim pe Aldo și Antonio. Sunt acolo, undeva și au nevoie de ajutorul nostru. Țineți-vă tare, băieți", a scris Alice pe Facebook.

Mesajul surorii lui Antonio Voinea a început să fie distribuit printre marinari, care au promis că vor merge să participe la căutări.

Cei doi se întorceau din Martinica, cu destinația Spezia, la bordul unei bărci de 14 metri, "Bright". Se pare că barca s-a scufundat între insulele Azore și Gibraltar.

"Le cer autorităţilor să continue căutările soţului meu şi colegului" român. "Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat, am avut ultima comuncaţie pe 1 mai. Starea vremii era destul de bună, cu valuri de unul-doi metri şi vânt de 15-20 de noduri. Sunt marinari experţi, vă rog să îi căutaţi cu toate efectivele", a declarat și soția italianului.

Un yacht de 14 metri, cu 2 persoane la bord, un italian și un român, de 50 și respectiv 30 de ani, s-a scufundat la 660 km est de insula S. Miguel, Azore, la ora 13:48, informează autoritățile.

Marina militară coordonează căutările, care implică o corvetă, forțele Aeriene, două vase comerciale din Liberia și Hong Kong și o navă de pescuit norvegiană.

Epava au fost deja găsită, conține veste de salvare, cutii cu mâncare și rezervoare de combustibil, dar niciuna dintre victime nu este de găsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » El este românul dispărut în valurile oceanului Atlantic. Sora lui Antonio Voinea, mesaj disperat către toți marinarii