Antena Meniu Search
x

Anunţ important pentru şoferi! Circulaţia pe Podul Prieteniei de la Giurgiu va fi întreruptă temporar

Podul Prieteniei, care face legătura între Giurgiu şi Ruse, Bulgaria, va fi întreruptă vineri, între orele 10:30-11:15, pentru  lucrări de întreţinere.

Podul Prieteniei, care face legătura între Giurgiu şi Ruse, Bulgaria, va fi întreruptă vineri, între orele 10:30-11:15, pentru  lucrări de întreţinere, se arată într-un comunicat de presă al IGPF.

'Autorităţile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că, vineri, 20 octombrie 2017, între orele 10:30-11:15, circulaţia pe podul Giurgiu-Ruse va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere. Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ', se  arată în comunicatul de presă.

   De asemenea, IGPF recomandă participanţilor la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei 'Trafic Online', disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

   Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. 

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Anunţ important pentru şoferi! Circulaţia pe Podul Prieteniei de la Giurgiu va fi întreruptă temporar