Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel disperat la 112. Descarcerarea, ambulanţe şi poliţia trimise pe un câmp unde nu era nimeni

"Ajutor, accident teribil! Oameni încarceraţi într-o maşină răsturnată!" a fost apelul primit astăzi la numărul de urgenţă 112. După apel, s-au mobilizat imediat ambulante, pompieri si politie.

de Redactia Observator

la 19.07.2018 , 22:52

"Ajutor, accident teribil! Oameni încarceraţi într-o maşină răsturnată!" a fost apelul primit astăzi la numărul de urgenţă 112

După apel, s-au mobilizat imediat ambulante, pompieri si politie.

S-a dat alarma la numarul de urgenta 112, dupa ce un apel disperat anunta ca un teribil accident s-a petrecut pe o sosea din Banat, iar 2 oameni erau incarcerati intr-o masina zdrobita, rasturnata pe marginea drumului.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat, au fost trimise in ajutor 2 ambulante, un echipaj de descarcerare si politie.

Ajunsi la locul accidentului insa, salvatorii au avut parte de o surpriza de proportii: nici urma de accident pe soseaua ce leaga Resita de Lupac.

Fortele de interventie au fost puse pe drumuri degeaba de un apel care s-a dovedit a fi doar o gluma proasta a unui inconstient.

Aceasta in conditiile in care, poate, in alt colt al judetului cineva ar fi avut cu adevarat nevoie de ajutor, iar secundele de multe ori pot face diferenta intre viata si moarte.

Politistii incearca acum sa dea de urma celui care a dat telefon pentru a-l trage la raspundere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Apel disperat la 112. Descarcerarea, ambulanţe şi poliţia trimise pe un câmp unde nu era nimeni