Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Arădean în comă profundă, bătut cu bestialitate de un fost puşcăriaş, pe stradă. Nu a intervenit nimeni

Un bărbat din Arad a fost bătut cu bestialitate pe stradă, până a intrat în comă de gradul 3, de un recidivist condamnat pentru tâlhărie. Polițiștii locali arădeni au fost cei care au intervenit, l-au imobilizat pe agresor și l-au predat polițiștilor din cadrul IPJ Arad.

de Redactia Observator

la 27.09.2018 , 18:31

Un bărbat din Arad a fost bătut cu bestialitate pe stradă, până a intrat în comă de gradul 3, de un recidivist condamnat pentru tâlhărie.

Polițiștii locali arădeni au fost cei care l-au imobilizat pe agresor și l-au predat polițiștilor din cadrul IPJ Arad.

La locul incidentului a sosit un echipaj cu medic SMURD care l-a găsit inconștient pe arădean.

Articolul continuă după reclamă

"Pacientul a suferit o comă scor Glasgow3, este în stare foarte gravă. Prezenta plăci la nivelul scalpului și a piramidei nazale. A fost intubat și transportat la UPU pentru îngrijiri suplimentare”, a declarat pentru presa locală directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a precizat că bărbatul se află la computerul tomograf pentru investigații. Pacientul se află în stare foarte gravă, intubat şi ventilat mecanic, nu poate să respire singur.

Polițiștii din cadrul IPJ Arad cercetează cazul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Arădean în comă profundă, bătut cu bestialitate de un fost puşcăriaş, pe stradă. Nu a intervenit nimeni