Antena Meniu Search
x

Un arădean a făcut scrum casa părintească, pe care se certa cu sora lui. Nepoata de 10 ani era în casă

Un arădean a făcut scrum casa părintească, pe care se certa cu sora lui. Nepoata de 10 ani era înăuntru când locuinţa a fost curprinsă de flăcări.

Un arădean a făcut scrum casa părintească, pe care se certa cu sora lui. Nepoata de 10 ani era înăuntru când locuinţa a fost curprinsă de flăcări.

Neînţelegrile dintre doi fraţi au dus la o adevarată tragedie, la Ghioroc, în Arad. Doi fraţi sunt la spital în stare critică, având arsuri pe 60% din corp, şansele lor de supravieţuire fiind reduse.

Un brbat de 38 de ani a încercat să îşi dea foc, s-a stropit cu benzină, în timp ce se certa cu sora lui pe casa părintească. Femeia, de 41 de ani, mamă singură a unei fetiţe de 10 ani, locuia în aceeaşi casă cu fratele ei.

După ce s-a stropit pe el, bărbatul a aruncat benzină şi pe sora lui şi i-a dat foc. Combustibilul se întinsese şi prin casă şi cei doi au ars ca nişte torţe, împreună cu locuinţa. Femeia a încercat să se salveze şi a spart geamurile, dar nu a mai avut puterea să iasă.

Pe acelaşi subiect

A fost găsită în casă de pompieri arsă şi cu tăieturi la mâini.

Fetiţa femeii a reuşit să se salveze fugind, îngrozită de ceea ce a văzut. E va rămâne în grija tatălui ei, care era divorţat de mamă.

Bărbatul care a incendiat totul s-ar putea alege cu dosar penal pentru tentativă de omor, dacă se dovedeşte că a vrut să îşi incendieze şi sora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un arădean a făcut scrum casa părintească, pe care se certa cu sora lui. Nepoata de 10 ani era în casă