Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Argentina este de negăsit de mai bine de 24 de ore. Fata a dispărut din Cluj şi este căutată de poliţie

O fată de 17 ani a fost dată dispărută şi este căutată cu disperare de părinţi şi Poliţie. Argentina Rezmiveș este de negăsit de mai bine de 24 de ore.

de Veronica Micu

la 16.09.2019 , 14:10

Rezmiveș Argentina dispărut din Cluj Argentina este de negăsit de mai bine de 24 de ore. Fata a dispărut din Cluj şi este căutată de poliţie - Poliţia Cluj

O fată de 17 ani a fost dată dispărută şi este căutată cu disperare de părinţi şi Poliţie. Argentina Rezmiveș este de negăsit de mai bine de 24 de ore.

Poliţiştii din Cluj cer ajutorul oamenilor pentru găsirea unei minore care, la data de 15 septembrie 2019, a plecat de acasă, din comuna Călăţele, şi nu a mai revenit până în prezent.

Argentina a părăsit domiciliul în jurul orei 12.00 şi, de atunci, este de negăsit.

Articolul continuă după reclamă

Argentina Rezmiveș a dispărut de mai mai bine de 24 de ore

Argentina Rezmiveș are următoarele semnalmente:

- înălţime aproximativ 160 cm

- circa 50 de kg

- ochi negri, păr roșcat, faţa ovală, buze voluminoase, nas cârn, bărbia pronunțată

- constituție fizică slabă.

La data dispariţiei, fata purta un compleu de culoare mov alcătuit din 2 piese, respectiv  bluză cu mânecă lungă și fustă lungă până la glezne având aplicate margele de culoare argintii, iar în picioare avea o pereche de papuci, tip șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Argentina este de negăsit de mai bine de 24 de ore. Fata a dispărut din Cluj şi este căutată de poliţie