Antena Meniu Search
x

Actorul Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

Actorul Alexandru Arşinel a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal.

Actorul Alexandru Arşinel a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal.

Update ora 19:00Alexandru Arșinel a declarat, duminică, pentru Observator TV, că a fost internat în Spitalul Universitar și că ar avea probleme cu inima.

Întrebat dacă a suferit un preinfarct, Arșinel a precizat că medicii îi vor spune în cursul zilei de mâine care este diagnosticul.

Pe acelaşi subiect

"Probleme cu inima. Nu ştiu dacă e vorba despre un preinfarct, mâine o să mi se spună. Am fost internat", a precizat actorul.

Întrebat dacă se simte obosit, Arșinel a răspuns: "Nu, nu neapărat obosit. Mă simt, din nou, după ani şi ani, la mâna doctorilor. Toate au venit şi după nenorocirile care s-au abătut asupra teatrului meu. Nu, nu mi s-a dat. Nu mi s-a dat nicio pauză!".

Update ora 16:00 - Responsabilii Spitalului Universitar de Urgență din București au confirmat că Alexandru Arșinel se află în acest momente în Unitatea de Primiri Urgențe a SUUB.

Însă, la cererea actorului, nu vor fi oferite informații despre starea sa de sănătate.

Alexandru Arşinel ar fi acuzat dureri toracice, iar la această oră actorul este supus unor investigații la camera de gardă a Spitalului Universitar.

Alexandru Arșinel a fost profund afectat de pierderea colegei și prietenei sale, Stela Popescu, care a murit, pe 23 noiembrie, în urma unui atac cerebral.

După moartea actriței Stela Popescu, Arșinel și colegii săi de la Teatrul de revistă "Constantin Tănase" au participat la un turneu în Spania, în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie. 

Vineri, Alexandru Arșinel a jucat la Tănase într-un spectacol, alături de Luminița Anghel și Monica Anghel.

În urmă cu patru ani, actorul în vârstă de 78 de ani a fost supusunui transplant de rinichi. De asemenea, el a suferit mai multe intervenţii la coloană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Actorul Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital