Antena Meniu Search
x

Curs valutar

”Așa sclipire în ochii unui copil, mai rar”. Surpriză uriașă pentru Petru Andrei. Cum l-au surprins polițiștii chiar de ziua lui

Surpriză uriaşă pentru un băieţel din Gorj. De ziua lui, a fost vizitat de eroii săi preferaţi, poliţiştii, care au venit să îi ureze "La mulţi ani!".

de Diana Udrescu

la 26.07.2024 , 10:48

- Poliția Română

După ce au aflat de mare dorință a lui Petru Andrei, aceea de a-și întâlni eroii de ziua lui, agenții de la secția 9 Poliție Rurală Novaci, județul Gorj, nu au mai stat pe gânduri și au descins ”în forță” la adresa micuțului, ca să-i facă cea mai mare bucurie. Îmbrăcat în uniformă, cu gradele pe umăr și chipiul pe cap, Petru și-a sărbătorit ziua de naștere alături de eroii săi, polițiștii, despre care mama sa i-a spus atât de multe povești frumoase. 

”A crescut cu povești frumoase, ca toți cei de vârsta lui!

Mulțumită mamei, în rolul povestitorului, a avut parte de surpriza supremă în acest an…o vizită a eroilor săi preferați, polițiștii.

Articolul continuă după reclamă

Așa sclipire în ochii unui copil, mai rar… de fapt, asta se vede pe chipul oricărui copil în momentul în care își întâlnește favoritul.

Mama a fost cea care ne-a ,,suflat” dorința secretă a micuțului Petru Andrei și era păcat să nu fim parte din această surpriză.

Misiunea a fost îndeplinită de colegii noștri de la Secția 9 Poliție Rurală Novaci, județul Gorj.”, a fost mesajul postat de Poliția Română pe pagina de Facebook.

De-a lungul anilor, polițiștii au adus multe bucurii in inimile copiilor care-i văd ca pe niște eroi. Gabriel, un baiețel din Iasi, și Patrick, copilul cu vise mărețe din Gorj, au avut și ei parte de o astfel de surpriză de ziua lor de naștere. 

Diana Udrescu Like

Diana Udrescu face parte din echipa Observator din anul 2019 şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. Lucrează în presă din toamna anului 2017 și este permanent conectată la tot ce se întâmplă în jurul său. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » ”Așa sclipire în ochii unui copil, mai rar”. Surpriză uriașă pentru Petru Andrei. Cum l-au surprins polițiștii chiar de ziua lui