Antena Meniu Search
x

Video Asia Express 2024. Vedetele s-au aliniat la start şi au păşit în aventura vieţii lor. Cum s-au pregătit pentru marea cursă: "Cred ca o sa fie extraordinar de greu"

Au fost emoţii, îmbrăţişări şi multă agitaţie pe Aeroportul din Otopeni, azi dimineaţă. Vedetele s-au aliniat la start şi au păşit în aventura vieţii lor- Asia Express. Cel mai urmărit reality show al momentului schimbă, din nou, continentul! Sezonul şapte trece prin trei ţări: Thailanda, Malaezia şi Indonezia, iar echipele se vor lupta cu cele mai mari provocări pentru premiul de 30 de mii de euro.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 20:43

Vezi și

Cu bagajele în mână şi emoţii în inimă, concurenţii pornesc pe Drumul Zeilor. Aventura lor va începe în Thailanda. Anca Ţurcaşiu şi Mihai Găinuşă şi-au făcut deja planul şi au împărţit responsabilităţile în echipele lor.

Vedetele s-au aliniat la start şi au păşit în aventura vieţii lor- Asia Express.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, concurenţii vor trebui să ajungă din Thailanda în Bali, destinaţia marii finale a sezonului şapte.

Victor Slav: Cred ca o sa fie extraordinar de greu dar o sa incercam sa ne descurcam si fara acel dolar. 

Adi Nartea şi Carmen Negoiţă sunt şi ei pregătiţi de aventura la capătul lumii. Dacă actorul a primit de la familie un tricou norocos, Carmen a trecut, înainte de plecare, pe la salonul de cosmetică.

Probele vor avea drept decor peisaje mirifice, încă concurenţii nu vor putea să se bucure prea mult de ele. Obiceiuri neobişnuite, temperaturi ridicate şi bariere lingvistice: sunt doar câteva din provocările noului sezon.

Concurenţii vor avea de parcurs un drum de peste 7.000 de kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Asia Express 2024. Vedetele s-au aliniat la start şi au păşit în aventura vieţii lor. Cum s-au pregătit pentru marea cursă: "Cred ca o sa fie extraordinar de greu"