Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asistentul din Brăila care a sedat şi batjocorit zeci de paciente, eliberat condiţionat

Viorel Milcu, asistentul din Brăila condamnat după ce a sedat şi batjocorit zeci de paciente, a fost eliberat condiţionat după numai doi ani de închisoare.

de Alin Tarnovschi

la 15.10.2019 , 15:24

Asistentul din Brăila a fost condamnat după ce a sedat şi violat zeci de paciente Asistentul din Brăila a fost condamnat după ce a sedat şi violat zeci de paciente - Profimedia Images / Ilustraţie

Viorel Milcu, asistentul din Brăila condamnat după ce a sedat şi batjocorit zeci de paciente, a fost eliberat condiţionat după numai doi ani de închisoare.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, anul trecut, pe Viorel Milcu, la opt ani de închisare.

După un an petrecut în arest preventiv şi un an în închisoare, după condamnare, Viorel Milcu a fost eliberat condiţionat, luni, 14 octombrie 2019.

Articolul continuă după reclamă

Cererea sa de liberare condiţionată a fost admisă de Judecătoria Brăila, însă nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori.

Pe acelaşi subiect

Viorel Milcu a fost arestat pentru prima dată în anul 2016, atunci când o fată în vârstă de 16 ani l-a acuzat că a sedat-o şi apoi a batjocorit-o în timp ce era internată pe Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

După ce anchetatorii au demarat cercetările au descoperit că Milcu, angajat de 30 de ani ca asistent la spitalul din Brăila, a falsificat reţete şi a luat de la farmacia spitalului peste o sută de fiole de sedative într-un singur an.

După ce cazul asistentului din Brăila a devenit public, zeci de femei au depus plângeri împotriva lui şi l-au acuzat că le-a sedat şi le-a violat în timp ce erau internat în spital.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Asistentul din Brăila care a sedat şi batjocorit zeci de paciente, eliberat condiţionat