Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrân bolnav de Alzheimer, dispărut de două zile în Bucureşti

Ioan Găburici, un bătrân bolnav de Alzheimer, cunoscut sub numele de 'Jean', este dispărut de două zile, în Bucureşti, iar familia a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l găsi.

de Alin Tarnovschi

la 15.10.2019 , 14:36

Bătrân bolnav de Alzheimer, dispărut de două zile în Bucureşti Bătrân bolnav de Alzheimer, dispărut de două zile în Bucureşti - Facebook

Ioan Găburici, un bătrân bolnav de Alzheimer, cunoscut sub numele de 'Jean', este dispărut de două zile, în Bucureşti, iar familia a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l găsi.

Bătrânul a dispărut duminică, 13 octombrie, în jurul orei 18.00, în zona Piaţa Trapezului, Sector 3, Bucureşti.

Ioan Găburici suferă de Alzheimer, iar potrivit familiei, boala este într-un stadiu mediu, motiv pentru care a fost lăsat să iasă la plimbare.

Articolul continuă după reclamă

'Am încercat să îi dăm un ceas cu GPS, dar îl scotea. Apoi am reuşit să îl convingem să aibă telefonul la el şi toţi aveam acces la locaţia lui. Nu ştiu ce a fost cu el duminică, ceva s-a întâmplat căci a lăsat telefonul acasă. Obişnuia să circule cu RATB-ul. Cred că asta face şi acum de două zile', a declarat Cristina Ioana Găburici, fiica bătrânului.

Pe acelaşi subiect

Familia a lansat un apel pe Facebook pentru a-l găsi pe bătrân, iar postarea a fost distribuită de sute de ori.

'Tata răspunde la numele de Jean. Este extrem de blând şi paşnic. Avea pe cap o şapcă albatră şi un trening gri. Vă rog dacă îl vedeţi să îl însoţiţi până la o secţie de Poliţie, să anunţaţi Poliţia sau să mă anunţaţi zona în care l-aţi văzut. Vă rog, sunaţi la numărul 0726.115.686. Orice informaţie poate ajuta', se arată în postarea de pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Bătrân bolnav de Alzheimer, dispărut de două zile în Bucureşti