Antena Meniu Search
x

Video Asistenta hoaţă din Hunedoara, reţinută: a jefuit mai mulţi bătrâni printr-o schemă bine pusă la punct. Colegii ei sunt şocaţi: "Regretăm tare mult"

O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a fost reţinută de poliţişti, după ce ar fi sustras sume importante de bani şi bijuterii din casele unor bătrâni. Femeia avea o schemă bine pusă la punct - după ce termina orele de serviciu se oferea să-i ajute pe oameni. Scopul final, însă, era cu totul altul. 

de Laura Oană

la 17.06.2023, 11:16

Vezi și

Femeia, în vârstă de 40 de ani, este asistentă medicală la Serviciul Judeţean de Ambulanță Hunedoara, iar vestea că este bănuită de furt a şocat pe toată lumea. Aceasta avea un plan extrem de bine pus la punct. Se oferea să  le acorde ajutor pacienţilor bătrâni şi lipsiţi de apărare, iar după ce le câştiga încrederea... îi lăsa fără agoniseala de-o viaţă. 

Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara: În urma percheziţiei efectuate la domiciliul femeii, poliţiştii au ridicat diferite sume de bani în lei şi valută, precum şi mai multe bijuterii din aur, ce se pare că ar fi provenit din comiterea unor astfel de infracţiuni. 

Adrian Bordean, manager SAJ Hunedoara: Este suspectată de săvârșirea unei infracţiuni. Aşteptăm informaţiile oficiale de la poliţie, pentru a stabili exact situaţia ei. 

Colegii asistentei sunt şocaţi

Pe acelaşi subiect

Totul se întâmpla după ce îşi încheia programul de la serviciu. Colegii asistentei sunt şocaţi. Nu le vine să creadă ce a făcut femeia, care ar fi trebuit să le ofere ajutor oamenilor. 

Adrian Bordean, manager SAJ Hunedoara: Nu am mai avut asemenea cazuri. Regretăm că se întâmplă în serviciul nostru aşa ceva. Scopul nostru este clar. Este de a asigura asistenţă medicală de calitate, pentru oamenii la care mergem. De aceea regretăm tare mult. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, iar femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie dusă în faţa magistraţilor. O anchetă vor deschide şi superiorii femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Asistenta hoaţă din Hunedoara, reţinută: a jefuit mai mulţi bătrâni printr-o schemă bine pusă la punct. Colegii ei sunt şocaţi: "Regretăm tare mult"