Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ăsta i-a dat telefon să vină, dar nu i-a zis de ce". Principalul suspect în cazul ucraineanului împuşcat în cap în Botoşani e chiar cel mai bun prieten al lui

Crimă şocantă într-o comună din Botoşani. Un ucrainean de 26 de ani a fost găsit mort la ferma la care lucra. Bărbatul era împuşcat în cap, iar lângă el se afla o armă de vânătoare. Victima venise în ţară în urmă cu cinci zile, alături de un prieten. Individul a fost reţinut acum de poliţişti, fiind principalul suspect pentru crimă. 

de Diana Speretoiu

la 01.09.2024 , 19:31

Patronul firmei este cel care a descoperit trupul neînsufleţit al ucraineanului. Bărbatul a fost sunat chiar de victimă şi chemat la fermă. Când a ajuns acolo, a făcut descoperirea de groază. Tânărul ucrainean era împuşcat în cap, iar lângă el se afla o armă de vânătoare.

"Ăsta i-a dat telefon să vină, dar nu i-a zis de ce. Când a venit ăsta, ne-am salutat, că lucram aici şi a zis: Nea Costel, vino că uite ce nenorocire. Ce să fac? Cum ce să faci? Dă telefon la 112", povesteşte el. 

Atât poliţiştii cât şi un echipaj de ambulanţă au ajuns imediat la locul tragediei din comuna George Enescu.

Vezi și

"Şi-a găsit angajatul decedat, plagă împuşcată, la nivelul extremităţii cefalice, regiunea temporală", spune Carmen Răgoşcă, medic.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, s-a luat în considerarea posibilitatea unei sinucideri, însă, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o crimă. 

"În urma probatoriului administrat a fost schimbată încadrarea juridică în infracţiune de omor, iar faţă de un tânăr de 30 de ani, de origine ucraineană a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore", spune Delia Nenişcu, IPJ Botoşani. 

Suspectul este chiar prietenul victimei. Cei doi au intrat împreună în ţară, în mod fraudulos, în urmă cu 5 zile şi amândoi locuiau şi lucrau la fermă. Arma găsită lângă victimă fusese şi ea adusă ilegal din Ucraina. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "Ăsta i-a dat telefon să vină, dar nu i-a zis de ce". Principalul suspect în cazul ucraineanului împuşcat în cap în Botoşani e chiar cel mai bun prieten al lui