Antena Meniu Search
x

ATAC ARMAT la Turku, în Finlanda! Doi morți şi cel puţin 8 răniţi. Poliţia a împuşcat un bărbat care a ÎNJUNGHIAT mai mulţi trecători, în centrul oraşului

ATAC ARMAT la Turku, în Finlanda! Poliţia a împuşcat un bărbat care a ÎNJUNGHIAT mai mulţi trecători, în centrul oraşului.

Update 19.05. Bilanțul victimelor a crescut în cazul atacului din Turku. Sunt cel puțin 2 morți și 8 răniți, anunță autoritățile.

Update 17:20: Conform cotidianului Ilta Sanomat, o persoană a murit în urma atacului de la Turku. Informaţia nu e deocamdată confirmată oficial.

Update 17:16: Potrivit martorilor oculari citaţi de presa finlandeză, sunt cel puţin cinci răniţi, doi dintre ei în stare gravă. Poliţia a anunţat că a împuşcat în picior un suspect şi apoi acesta a fost arestat.

Update 17:09: Martori ai atacului de la Turku susţin că e vorba despre un act terorist, bărbatul care a înjunghiat mai mulţi trecători strigând Allahu Akbar în momentul în care s-a năpustit asupra oamenilor cu un cuţit.

Pe acelaşi subiect

Update 17:01: Poliţia finlandeză a anunţat că mai multe persoane sunt rănite şi unul dintre atacatori a fost arestat.

ŞTIREA INIŢIALĂ

ATAC ARMAT la Turku, în Finlanda! Poliţia a împuşcat un bărbat care a ÎNJUNGHIAT mai mulţi trecători, în centrul oraşului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din primele informaţii, un grup de mai mulţi brbaţi înarmaţi cu cuţite au atacat trecătorii în Piaţa Centrală din Turku, mai multe persoane fiind rănite. Poliţia a intervenit şi a împuşcat unul dintre atacatori, martoii spunând că s-au auzit mai multe focuri de armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » ATAC ARMAT la Turku, în Finlanda! Doi morți şi cel puţin 8 răniţi. Poliţia a împuşcat un bărbat care a ÎNJUNGHIAT mai mulţi trecători, în centrul oraşului