Antena Meniu Search
x

Video Atac mafiot filmat pe străzile din Focșani. Două grupări rivale și-au reglat conturile cu bâte și răngi în centrul orașului

Imagini incredibile filmate în Focşani. Două grupări rivale şi-ar fi reglat conturile în trafic, pe străzile oraşului, iar imaginile au fost surprinse de un martor. Pe acestea se vede cum două maşini blochează un autoturism, iar pasagerii acestuia din urmă sunt atacaţi cu bâte şi răngi. 

de Redactia Observator

la 10.05.2022, 14:37

Vezi și

O bătaie în stil mafiot a fost surprinsă de un martor în oraşul Focşani.

Atac cu bâte şi răngi în plină stradă, la Focşani

Sunt imagini incredibile: o maşină este blocată de alte două autorisme, după o urmărire în trafic, iar doi tineri sunt scoși și loviți cu bâte şi răngi de patru indivizi.

Totul s-a terminat după ce câțiva martori care se aflau atunci pe stradă au sunat la 112, la fața locului ajungând mai multe echipaje de poliție.

Pe acelaşi subiect

Cele două victime, în vârstă de 19 și 26 de ani, au ajuns la UPU Focșani, prezentând mai multe traumatisme. Le/au fost acordate îngrigiri medicale, însă au refuzat internarea.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, continuând cercetările pentru lovire și alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii publice. Toți cei implicați în acest scandal au fost identificați.

 Scenele violente au avut loc în noaptea de duminică spre luni. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Atac mafiot filmat pe străzile din Focșani. Două grupări rivale și-au reglat conturile cu bâte și răngi în centrul orașului