Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atacuri rasiste împotriva românilor, în Marea Britanie. "Ne-au aruncat vopsea în casă! Trăim cu spaimă, este înfricoşător"

Atacuri rasiste împotriva românilor, în Marea Britanie. O româncă mărturiseşte că familia ei trăieşte cu spaimă în urma unui atac rasist asupra casei lor din Ballymena.

de Redactia Observator

la 27.07.2018 , 13:25

Atacuri rasiste împotriva românilor, în Marea Britanie. "Ne-au aruncat vopsea în casă! Trăim cu spaimă, este înfricoşător" Atacuri rasiste împotriva românilor, în Marea Britanie. "Ne-au aruncat vopsea în casă! Trăim cu spaimă, este înfricoşător"

Atacuri rasiste împotriva românilor, în Marea Britanie. O româncă mărturiseşte că familia ei trăieşte cu spaimă în urma unui atac rasist asupra casei lor din Ballymena.

Bianca Moldovan a declarat pentru publicaţia Belfast Telegraph că mai mulţi indivizi au aruncat cu vopsea în locuinţa unde trăiesc tatăl, mama şi fratele ei.

A fost unul dintre cele trei atacuri din ultima perioadă, pe care poliția le-a catalogat drept "rasiste". 

Articolul continuă după reclamă

Femeia locuieşte într-o altă parte a oraşului, însă mărturiseşte că trăieşte cu spaimă, atacurile fiind "înfricoşătoare".

Oamenii legii au calificat incidentele de ieri, din jurul prânzului, "dezgustătoare".

"Trei bărbați au fost observați în zonă în acel moment și poliția face eforturi pentru a le identifica. Colaborăm strâns comunitatea locală și sunt convins că acest tip de comportament nu este binevenit", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

În urma atacurilor rasiste din ultima perioadă, unii cetățeni străini din zonă şi-au au instalat camere de supraveghere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Atacuri rasiste împotriva românilor, în Marea Britanie. "Ne-au aruncat vopsea în casă! Trăim cu spaimă, este înfricoşător"