Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac pe stradă la Roma, român arestat, 2 femei în spital. Carabinerii îl caută pe al doilea

Un român în vârstă de 34 de ani a fost arestat la Roma, după ce, cu ajutorul unui complice, a batjocorit o tânără care îşi plimba câinele şi a bătut crunt o femeie invalidă care a încercat să îl oprească.

de Redactia Observator

la 15.11.2018 , 21:33

Un român în vârstă de 34 de ani a fost arestat la Roma, după ce, cu ajutorul unui complice, a batjocorit o tânără care îşi plimba câinele şi a bătut crunt o femeie invalidă care a încercat să îl oprească.

Atacul a avut loc în zona centrului comercial La Romanina.

Tânăra mergea liniştită pe stradă cu câinele ei, iar la câţiva metri de casă a fost atacată de 2 indivizi, care, după ce i-au pulverizat spray iritant în faţă, au început să o abuzeze.

Articolul continuă după reclamă

Strigătele victimei au fost auzite chiar de mama ei, o femeie cu handicap de 57 de ani, care s-a deplasat cum a putut pentru a o ajuta fiica ei.

Pe acelaşi subiect

Femeia n-a reuşit decât să-şi atragă şi ea furia celor două persoane, care au bătut-o până au lăsat-o inconştientă.

Totuşi, ambele femei au avut noroc, pentru că strigătele lor au fost auzite de alţi locatari din zonă, care au chemat Poliţia.

Echipajul de intervenţie a întrerupt brutalitatea celor doi bărbați, punându-i pe fugă. La scurt timp, poliţiştii au reușit să-l prindă pe unul dintre ei, un cetățean român în vârstă de 34 de ani care a fost arestat în baza unor acuzații de violență sexuală și vătămare corporală.

Mama și fiica au fost transportate la spitalul din Frascati. Ambele vor rămâne internate pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Românul a fost închis în închisoarea Regina Coeli, în timp ce Carabinierii au lansat o aplă căutare pentru a prinde cea de-a doua persoană implicată în atac, tot un român, transmite presa italiană.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Atac pe stradă la Roma, român arestat, 2 femei în spital. Carabinerii îl caută pe al doilea