Antena Meniu Search
x

ATENŢIE! De ce ar trebui să renunţi la cuptorul cu microunde

Specialiştii trag un puternic semnal de alarmă în ceea ce priveşte utilizarea cuptorului cu microunde

Specialiştii trag un puternic semnal de alarmă în ceea ce priveşte utilizarea cuptorului cu microunde

În primul rând, microundele deformează structura moleculară a mâncării, distrug majoritatea nutrienţilor şi cauzează multe alte probleme pentru sistemul imunitar.

Peste 90% din gospodăriile americane folosesc pentru prepararea meselor cuptoare cu microunde. Deoarece acestea sunt foarte convenabile şi au un consum redus de energie, în comparaţie cu cuptoarele tradiţionale, ele lipsesc din foarte puţine case sau restaurante.

Este demonstrat ştiinţific că orice cuptor cu microunde are scurgeri de radiaţii electro-magnetice, dăunează mâncării şi transformă substanţele din interior în produse toxice pentru organe şi carcinogene. Mai multe cercetări evidenţiază faptul că aceste cuptoare sunt mult mai periculoase decât ne-am fi putut imagina.

De asemenea, cercetătorii ruşi au descoperit şi o accelerare a degradării structurale, ceea ce a dus la o scădere a valorii mâncării între 60 şi 90% în toate produsele testate.

Astfel, se recomandă utilizarea minimală a microundelor, ca de altfel a tuturor radiaţiilor, indiferent de natura lor - laptopuri, telefoane mobile, tablete sau alte surse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ATENŢIE! De ce ar trebui să renunţi la cuptorul cu microunde