Antena Meniu Search
x

ATENŢIE! Gata cu vremea frumoasă. Se întorc NINSORILE!

Meteorologii vin cu veşti proaste. Vremea se va răci considerabil în perioada următoare. . La munte vor cădea precipitaţii mixte, sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în celelalte regiuni, temperaturile vor scădea simţitor.

UPDATE: Unde a nins deja

La Braşov, în această dimineaţă au căzut deja primii fulgi de zăpadă, însă temperaturile destul de ridicate au topit zăpada depusă.

În Bucureşti: Începutul de săptămână se anunţă mohorât, cu mulţi nori, condiţii de poaie slabă şi vânt activ. Maxima prognozată este de 6 grade.

La munte: Deşi stratul de zapădă este modest, temperaturile încep să scadă şi reapar maximele negative. Vor fi precipitaţii slabe, mixte, în vestul Meridionalilor, în Carpaţii Occidentali, iar vântul va sufla cu putere, in prima parte a zilei în Carpaţii Orientali şi în cei de Curbură. Maximele vor depăşi uşor mediile perioadei.

Astăzi vor fi precipitaţii slabe în vest, în sud şi cu totul izolat în celelalte regiuni. La munte, va ninge, în Moldova va fi lapoviţă iar în Muntenia şi în Dobrogea va ploua.

Mâine vor fi precipitaţii în est şi în sud-est iar vantul va fi nervos în Bărăgan şi în Dobrogea.

Miercuri, temperaturile vor creste la nivelul întregii ţări şi sunt prognozate ceva precipitaţii slabe în afara arcului carpatic. Maximele vor fi de la 4 la 14 grade Celsius, cu cele mai mari valori în vest şi în centru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ATENŢIE! Gata cu vremea frumoasă. Se întorc NINSORILE!