Antena Meniu Search
x

Atmosferă de Hollywood la premiera filmului Octav

A fost ca la Hollywood, pe covorul roşu, la premiera filmului Octav. Vedetele au mers la Sala Palatului, să vadă cea mai aşteptată poveste a anului.

Vezi și

A fost ca la Hollywood, pe covorul roşu, la premiera filmului Octav. Vedetele au mers în număr mare la Sala Palatului, ca să vadă cea mai aşteptată poveste a anului. Marcel Iureş, care, în film, îi dă viaţă bătrânului Octav a dat zeci de autografe. Şi, asemenea personajului său, şi-a amintit de perioada tinereţii. Marele absent al serii a fost Victor Rebengiuc.

Îmbrăcate aşa cum cere o premieră de gală, adică elegant, vedetele au coborât din limuzine. Marcel Iureş a fost întâmpinat de zeci de admiratoare. Toate dornice să obţină un autograf de la cel mai bine cotat actor român de la Hollywood. 

În Octav, Marcel Iureş joacă rolul unui bătrân care se întoarce în casa copilăriei, hotărât să o vândă. Aici, însă, porneşte o călătorie în timp, în care revede persoanele care i-au marcat existenţa. 

Octav este însoţit de Spiridon, cel mai bun prieten, interpretat de Victor Rebengiuc. Maestrul a lipsit, însă, de la premieră. Din distribuţie face parte şi Dana Rogoz. 

Filmul este regizat de Serge Ioan Celibidache, fiul marelui dirijor şi compozitor Sergiu Celibidache. Pelicula intră în cinematografe mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Atmosferă de Hollywood la premiera filmului Octav