Antena Meniu Search
x

Video Atmosferă de sărbătoare în București, oamenii au umplut parcurile și restaurantele

Au fost pline terasele, parcurile şi bulevardele de oameni care s-au bucurat de soare şi au intrat deja în atmosfera de sărbătoare. Managerii de restaurante se bucură de două ori: speră la vânzări mai mari cu 50%.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 24.04.2021, 20:42

Vezi și
  • Săptămâna viitoare este așteptată decizia de redeschidere a restaurantelor şi a sălilor de sport, închise la mijlocul lunii martie

În Capitală a început deja vacanţa. Parcurile au fost pline, iar o plimbare în aer liber a fost cu adevărat o sărbătoare pentru mii de bucureşteni. Cei care au ajuns în Parcul Cişmigiu au avut parte şi de o surpriză: muzică live. Pline au fost şi terasele de pe Calea Victoriei, dar şi aleea de promenadă. 

Şi aglomeraţia înseamnă profit. Restaurantele au avut cu 50% mai mulţi oaspeţi ca de obicei. În Parcul Herăstrău, părinţii au ieşit cu cei mici la soare şi sport. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adrian Matei, manager terasă Herăstrău: Este un pic popular astăzi, vremea ne ajută cu restaurantul și sperăm să fie o zi de succes. Sâmbătă și duminică lumea iese, e și un moment de relaxare, ieșire din casă.

Mâine, se anunţă o vreme şi mai frumoasă în Capitală. Cu soare şi temperaturi de până la 18 grade celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Atmosferă de sărbătoare în București, oamenii au umplut parcurile și restaurantele