Antena Meniu Search
x

Video Au apărut imagini noi cu cei trei tâlhari care l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Au fost surprinse de o cameră de supraveghere, la puţin timp după jaf

Au apărut imagini noi cu cei trei tâlhari, care l-au ucis în bătaie pe omul de afaceri Adrian Kreiner. O cameră de supraveghere i-a înregistrat pe bărbaţi, după jaful care s-a încheiat tragic.

de Monica Palade

la 13.11.2023, 13:37

Vezi și

În imagini, hoţii apar printre blocuri în Sibiu, în apropierea casei omului de afaceri Adrian Kreiner. Surse din anchetă au confirmat că ar fi vorba despre cei trei tâlhari, însă oamenii legii nu au oferit încă un comunicat oficial în acest sens.

Imaginile au fost filmate într-o zonă de blocuri, la aproximativ un kilometru distanţă de locul atacului şi la 25 de minute faţă de momentul când anchetatorii au stabilit că a avut loc acest jaf, de o foarte mare violenţă, mai precis în jurul orei 3.30, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie.  Pe aceste imagini se văd trei bărbaţi mascaţi, care se îndepărtează de locul atacului. Surse judiciare spun că suspecţii au fost identificaţi, dar nu este exclus ca aceştia să fi părăsit deja ţara. 

Reamintim că omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a murit, după ce a fost bătut cu sălbăticie şi jefuit în propria casă. Apropiaţii cred că atacul a fost unul mafiot, din răzbunare, mascat într-un jaf. Partenerul lui de afaceri spune că Adrian Kreiner primise mai multe ameninţări cu moartea în decursul timpului, dar nu le a luat în serios. Agresorii i-ar fi filat vila câteva zile dintr-o casă de vizavi.

Jefuit în propria casă

Pe acelaşi subiect

Criminalii omului de afaceri din Sibiu ar fi vorbit în engleză în timpul atacului şi nu este exlus să fi fugit deja din ţară, potrivit unor surse Observator. Poliţiştii speră însă să dea rapid de urma lor. Aşteaptă rezultate testelor ADN, extrase pe un chiştoc de ţigară aruncat de unul dintre ei.

Tocmai ca să-şi acopere urmele, înainte de atac, criminalii au tăiat firele de curent de pe stradă. Au oprit, astfel, sistemul de alarmă al vilei omului de afaceri, dar şi a camerele video din exteriorul clădirii. 

Sistemul de supraveghere din interior a funcţionat însă pe parcursul întregului atac. Potrivit anchetatorilor, spargerea a durat 40 de minute, iar hoţii au fugit cu ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Au apărut imagini noi cu cei trei tâlhari care l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Au fost surprinse de o cameră de supraveghere, la puţin timp după jaf