Antena Meniu Search
x

Video "Au încăierat-o. O sfâşiau de tot". Femeie mușcată de câini, când încerca să salveze un cățeluș lovit de mașină, în Argeș. A fost salvată de vecini

 A vrut să salveze un căţeluş rănit, însă a sfârşit în stare gravă la spital. S-a întâmplat în oraşul Costeşti, Argeş, unde o femeie a fost muşcată de mai mulţi câini abandonaţi. Victima are acum mai multe răni pe picioare şi probabil că starea ei ar fi fost mult mai gravă dacă vecinii nu ar fi sărit în ajutorul ei.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 08:41

Vezi și

Totul s-a întâmplat într-un cartier de case din oraşul Costeşti, o zonă unde câinii fără stăpân îşi fac adesea veacul. Iubitoare de câini, femeia a fost martoră la momentul în care o mașină a lovit un pui de căţel. În speranţa că îl poate ajuta a ieşit din curte şi s-a îndreptat spre el, însă a fost atacată de o haită de câini.

Vecină: S-a dus la căţel acolo şi au venit toţi şi au încăierat-o cred că, căţelele mai degrabă. S-a întâmplat o vecină să aibă un baston şi a dat şi ea în ei ca să îi îndepărteze de ea că altfel o sfâşiau de tot.

Atacată de câini când încerca să salveze un cățeluș lovit de mașină

Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă, însă s-a ales cu răni grave.

Pe acelaşi subiect

Culmea, câinii care au muşcat-o pe femeie sunt şi cei de care aceasta obişnuia să aibă grijă. Pe mulţi chiar alegea să-i salveze.

Primăria din Costeşti are încheiat un contract de ecarisaj cu o firmă din Bucureşti, dar se pare că problema câinilor vagabonzi rămâne nerezolvată.

Florin Popa, poliția Argeș: Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin.

Femeia va rămâne în grija medicilor Spitalului de Urgență Pitești. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Au încăierat-o. O sfâşiau de tot". Femeie mușcată de câini, când încerca să salveze un cățeluș lovit de mașină, în Argeș. A fost salvată de vecini