Antena Meniu Search
x

Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun de la Sibiu. Când ar trebui să fie gata spectacolul cu lumini

Pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Sibiu sunt în plină desfăşurare. În Piaţa Mare au început deja să se monteze mii de de beculeţe. Iar pentru a economisi energie, primăria oraşului montează iluminat festiv de tip led cu un consum redus de energie. 

de Redactia Observator

la 03.11.2023, 09:15

Vezi și

Atmosfera de sărbătoare se simte deja în Piaţa Mare din Sibiu. Cupola de lumini a fost montată, iar în curând, muncitorii vor monta şi ghirlandele sau decoraţiunile care vor lumina centrul oraşului. Pentru a sprijini economia, primăria va folosi ornamentele din anii trecuţi. 

Mirela Gligore, purtător de cuvânt primăria Sibiu: Se va continua şi pe celălalt străzi şi în pieţele din Centrul Istoric, urmând ca apoi să instalăm în centrul oraşului pe arterele principale. Bradul de Crăciun îl vom folosi pe cel pe care l-am avut în anii anteriori. 

Spectacolul de lumini ar trebui să fie gata până pe 17 noiembrie, atunci când târgul îşi deschide porţile. 110 expozanţi vin cu cele mai bune produse sau cadouri de sezon. 

Corina Oltean, reprezentant Târgul de Crăciun: Ne-am obişnuit deja cu roată panoramică, trenuleţul, activităţile pentru copii. Vom avea şi nişte activităţi în plus, faţă de anii trecuţi pentru copii. Mici ateliere sau mici seri tematice pe scena de lângă brad. 

Special pentru Târgul de Crăciun, cei mai nerăbdători dintre turişti, au început deja să-şi rezeve cazări. 

Localnic: Suntem curioşi să vedem totuşi cum o să arate şi dacă vor face ceva diferit anul acesta. 

Localnic: Se observă deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Revenim de fiecare dată cu drag în acest oraş. Vom veni cu siguranţă şi la Târgul de Crăciun. 

Anul trecut, Târgul de Crăciun de la Sibiu a atras peste 250.000 de turişti. Datorită lui, economia oraşului s-a îmbogăţit cu peste 10 milioane de  euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun de la Sibiu. Când ar trebui să fie gata spectacolul cu lumini