Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Au început să ardă ramele şi picau bucăţile". Bloc din Hațeg, curprins de flăcări uriașe, zeci de oameni au fost evacuați

Un bloc întreg a fost evacuat după ce acoperişul a luat foc. S-a întâmplat într-un cartier din centrul oraşului Hațeg. Aproximativ 50 de persoane erau la acel moment în apartamente. Cei mai mulţi dintre oameni au reuşit să iasă singuri din imobil. O persoană s-a intoxicat din cauza fumului dens.

de Redactia Observator

la 12.05.2023 , 09:29

Flăcările și fumul dens i-au îngrozit pe oameni.

Locatar: Când am auzut bătaie în uşă, m-am sculat şi am auzit pocnitori. Exact ca artificiile de sărbători. Am venit la uşă să văd cine bate, vin flăcările, am închis uşa şi am ieşit la geam. Era plin de oameni aici. Au început să ardă ramele şi picau bucăţile în uşă aici. Le auzeam cum poc, poc. 

Bloc evacuat din cauza unui incendiu, în Hațeg

Sursa foto: Mihai Ciurea / Facebook
Vezi și

Cei mai mulţi dintre oameni au reuşit să iasă singuri din bloc, însă unii au avut nevoie de ajutor. 

Pe acelaşi subiect

Misiunea pompierilor nu a fost însă deloc uşoară. 

Lucian Morogan, ISU Hunedoara: Intervenţia îngreunată din cauza vântului s-a realizat cu trei autospeciale de stingere de mare şi medie capacitate cu autoscară şi cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă. 

Primele informaţii arată că acoperişul era improvizat, iar focul ar fi plecat tocmai de la nişte lucrări care se făceau acolo. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 40 de minute. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Au început să ardă ramele şi picau bucăţile". Bloc din Hațeg, curprins de flăcări uriașe, zeci de oameni au fost evacuați