Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Au mers să caute un cal la Nuţu Cămătaru şi au dat peste maimuţe şi un cangur alb. "Le-a dat GPS-ul că e la noi în curte"

După lei şi urşi, poliţiştii au găsit azi la ferma lui Nuţu Cămătaru maimuțe, păsări răpitoare, o cămilă și un cangur alb. Interlopul a fost acuzat că şi-a însuşit pe nedrept un cal de rasă, aşa că agenţii au mers să verifice dacă animalul este ascuns în locuinţa sa din Ilfov.  

de Ana Grigore

la 19.09.2024 , 20:02

Polițiștii din Ilfov venit aici în urma unei plângeri depuse de un bărbat. Acesta a sesizat faptul că interlopul i-ar fi furat calul. În interior, agenții nu au găsit calul cu pricina, dar au găsit, în schimb mai multe cuști în care se aflau două maimuțe, o cămilă, un cangur alb, păsări răpitoare, dar și mai mulți câini de rasă.

Surse din Poliție spun că Nuțu Cămătaru nu a fost găsit la percheziții, asta pentru că nu s-ar afla în țară. În schimb, fiul acestuia a venit în momentul în care ferma a fost luată cu asalt de mascați.

"Că s-a piedut un cal și că le-a dat GPS-ul că e la noi în curte. Și au venit cu mascații să găsească calul. N-au găsit niciun cal, nu este niciun cal la noi. Au fost și reprezentanți de la Garda de Mediu, au zis că sunt întreținute foarte bine animalele, li s-a prezentat tot ce au cerut", a spus fiul lui Nuțu Cămătaru.

Vezi și

Agenții verifică, acum, dacă animalele exotice sunt deținute legal

Pe acelaşi subiect

"La fața locului  a fost solicitată prezența unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu - Comisariatul General și unui biolog din cadrul Societății Ornitologice Române. A fost întocmit dosar de urmărire penală", spune Florin Bădiță, Poliția Județului Ilfov.

Nu este prima oară când grădina zoologică clandestină a lui Ioan Balint, zis Nuțu Cămătaru, se află în vizorul polițiștilor. În urmă cu 5 ani, agenții au descins la casa interlopului, după ce o maimuță deținută de acesta ar fi scăpat din curte. Animalul a ajuns, în cele din urmă, la o grădină zoologică. 

Acum peste un deceniu, la locuinţa sa din cartierul Ferentari autorităţile au găsit patru lei şi doi urşi.

Iar în anul 2010, Nuțu Cămătaru a părăsit penitenciarul călare pe un cal în valoare de peste 100.000 de euro. 

Polițiștii rutieri l-au amendat pentru ieșirea triumfală.

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Au mers să caute un cal la Nuţu Cămătaru şi au dat peste maimuţe şi un cangur alb. "Le-a dat GPS-ul că e la noi în curte"