Antena Meniu Search
x

Cu un troler roz, o australiancă a vrut să introducă în România 3 kg de cocaină. Drogurile, ascunse în cutii pentru cadouri

Captură impresionantă de droguri pe Aeroportul Otopeni. O australiancă de 47 de ani a vrut să introducă în ţara noastră mai bine de 3 kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse în cutii pentru cadouri.

Vezi și

Captură impresionantă de droguri pe Aeroportul Otopeni. O australiancă de 47 de ani a vrut să introducă în ţara noastră mai bine de 3 kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse în cutii pentru cadouri. Ofiţerii vamali şi poliţiştii de frontieră au depistat-o, iar procurorii DIICOT au deschis ancheta.

Femeia a aterizat pe Aeroportul Otopeni înainte de ora 6 dimineata. Venea din Lisabona şi a starnit suspiciuni încă de la plecarea din capitala Portugaliei. Anchetatorii bănuiau că în trolerul ei roz de mari dimensiuni se ascunde ceva suspect.

Pasagera a fost lăsată să-şi ridice bagajul de cală dar imediat după ce l-a luat de pe banda pentru bagaje, a fost oprită de inspectorii vamali. Suspiciunile lor s-au confirmat.

În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră, a fost găsită o cutie din carton inscripționată cu un desen.

Pe acelaşi subiect

Femeia a încercat să mascheze transportul ilegal sub forma unor daruri. Într-o cutie de pantofi au găsit zece cutii cadou, din carton, în care stăteau ascunse batoanele de cocaină.

Drogurile erau rulate în staniol. În total, 170 de batoane.

Australianca a ajuns la DIICOT, care a deschis o ancheta pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.

Anul trecut, tot pe aeroportul Henri Coandă au fost depistaţi doi cetăţeni brazilieni care aveau două kilograme de cocaină în stomac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cu un troler roz, o australiancă a vrut să introducă în România 3 kg de cocaină. Drogurile, ascunse în cutii pentru cadouri