Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autorul accidentului din Constanţa a postat poze INDECENTE cu soţia lui pentru a se răzbuna: 'M-ai vândut!' - GALERIE FOTO

Autorul accidentului din Constanţa, care a fugit imediat după ce a spulberat un bărbat, a postat poze indecente cu soţia lui pentru a se răzbuna.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 17:15

Autorul accidentului din Constanţa, care a fugit imediat după ce a spulberat un bărbat, a postat poze indecente cu soţia lui pentru a se răzbuna.

Sâmbătă, şoferul aflat la volanul unui BMW a spulberat un bărbat pe strada Soveja din Constanţa, apoi a fugit de la locul accidentului.

RECOMANDARE - Şoferul care a spulberat un bărbat la Constanţa şi apoi a fugit, părăsindu-şi victima pe şosea, a fost prins. Poliţiştii l-au dus la audieri (VIDEO)

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au reuşit să îl identifice şi să îl prindă la mai bine de 24 de ore de la producerea accidentului. El a fost iniţial reţinut şi apoi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au decis punerea sa în libertate.

CITEŞTE ŞI: Şoferul care a spulberat un pieton în centrul Constanţei, căutat şi pe Internet. Poliţiştii au aflat a cui este maşina

În perioada în care era căutat de poliţişti, iar victima sa se zbătea între viaţă şi moarte în spital, bărbatul a postat poze indecente cu soţia lui pe Facebook pentru a se răzbuna că l-a înşelat, notează reporterntv.ro.

La rândul ei, soţia i-a răspuns mesajelor injurioase şi l-a acuzat că a bătut-o.

"Dacă tot ești frustrat și te razbuni pe mine spune povestea pana la capăt, nu doar ce te avantajează pe tine! Timp de atâta timp am tăcut și mi-a fost rușine sa spun celor din jurul meu ce am îndurat, bătăi, umilințe și multe altele! Nu este nimeni in măsura sa ma judece pentru ca nu a trăit ce am trăit eu, dacă tot o dam in poze o sa va pun și eu poze cu fiecare bătaie primită și multe altele! Nu ma justific in fata nimănui", a scris aceasta pe Facebook într-o postare la care a ataşat şi o poză în care apare cu capul spart.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Autorul accidentului din Constanţa a postat poze INDECENTE cu soţia lui pentru a se răzbuna: 'M-ai vândut!' - GALERIE FOTO