Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini HALUNCINANTE la Constanţa. Nu opreşte nimeni să ajute o victimă spulberată de un BMW. Şoferul a fugit, oamenii cer ajutorul pentru identificarea autorului

Accident înfiorător la Constanţa, în urmă cu puțin timp, pe strada Soveja. Un bărbat este în stare critică, după ce a fost spulberat de un autoturism BMW.

de Redactia Observator

la 04.11.2017 , 13:59

Accident înfiorător la Constanţa, în urmă cu puțin timp, pe strada Soveja. Un bărbat este în stare critică, după ce a fost spulberat de un autoturism BMW, al cărui şofer a fugit de la faţa locului. 

Martorii spun că șoferul circula cu viteză, acesta a încercat să încetinească, dar nu a mai reușit să oprească, astfel că a lovit bărbatul, apoi a fugit de la locul accidentului.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit martorilor, numărul mașinii este CT 76 SVA, marca BMW. Cine cunoaște detalii despre șoferul mașinii este rugat să sune de urgență 112.

Din ultimele informații, pietonul ar fi traversaat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit în plin de mașină. Șoferul nu a oprit să verifice starea bărbatului și a demarat în trombă. Polițiștii fac cercetări în vederea identificării autoturismului în cauză.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Imagini HALUNCINANTE la Constanţa. Nu opreşte nimeni să ajute o victimă spulberată de un BMW. Şoferul a fugit, oamenii cer ajutorul pentru identificarea autorului