Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Autostrada A0 a intrat în reparaţii la doar patru luni de la inaugurare

Şoferii care vor să plece din Bucureşti trebuie să se înarmeze cu răbdare. Traficul va fi restricţionat pe un tronson din centura Capitalei, Autostrada A0, la doar patru luni de la inaugurare pentru lucrări de reparaţii. Este vorba despre segmentul dintre localitățile Jilava și Popești-Leordeni. De ce este nevoie de reparaţii?  

de Florentina Lazăr

la 05.09.2024 , 14:30

Aceste reparaţii vin în contextul în care în această vară nu au existat restricţii de tonaj pe Autostrada A0 şi am avut temperaturi caniculare de peste 40 de grade. Aşadar pe această porţiune din autostrada A0, de aproximativ 100 de metri, pe acest pod care trece peste râul Sabar, au existat denivelări.

A intrat în reparaţii la patru luni de la inaugurare

Tocmai de aceea începând cu ora 4 dimineaţa, echipele sunt în teren şi încearcă să remedieze această situaţie, au terminat de frezat stratul de uzură şi urmează să toarne un nou strat de asfalt. Până la ora 22 este restricţionată circulaţia pe acest tronson.

Vezi și

Şoferii circulă cu dificultate doar pe banda de urgenţă, însă din această noapte această situaţie va fi remediată. Vorbim de un lot, pe o distanţă de 13 km, dintre Jilava şi Popeşti-Leordeni, care a fost construită de o firmă din Turcia şi a fost inaugurat la jumătatea lunii aprilie. 

Florentina Lazăr Like

În Guvern se iau cele mai importante decizii pentru noi, românii. Se majorează sau scad pensiile și salariile, se măresc taxele și impozitele, se fac sau se mimează reforme.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Autostrada A0 a intrat în reparaţii la doar patru luni de la inaugurare