Antena Meniu Search
x

Video Avarie la o conductă petrolieră în Ploieşti. Autorităţile anunţă pericol de explozie

O avarie a avut loc la o conductă petrolieră din Ploieşti. Au fost înregistrate deversări semnificative de produs petrolier. Suprafaţa totală afectată este de aproximativ 1.500 de metri pătraţi.

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 17:55

Vezi și

UPDATE 17:45 - Echipajul de pompieri s-a retras din dispozitiv. Deversarea a fost stopată. Suprafaţa totală afectată este de aproximativ 1.500 de metri pătraţi. Se acţionează pentru igienizarea terenului. 

UPDATE 16:38 - Pentru a preveni eventuale incidente, autorităţile au dispus restricţionarea traficului rutier în cartier, trei dintre cele patru benzi ale drumului care traversează zona fiind blocate şi doar una practicabilă.

Cartierul în care s-a produs incidentul este situat la ieşire din Ploieşti către Braşov şi este un cartier de vile, centre comerciale şi restaurante care se întinde parţial în municipiul Ploieşti şi parţial în comuna Blejoi.

UPDATE 16:02 - Deversarea a afectat o suprafață de aproximativ 1000 mp.

UPDATE 15:25 - S-a dat alerta în Ploieşti. O avarie afectează o conducă petrolieră în Ploieşti, în apropiere de Expotehnica. 

Pompierii şi poliţia au fost alertaţi şi se deplasează la faţa locului. Între timp, conform imaginilor obţinute de reporterul Observator Claudiu Loghin, oamenii încearcă să înlăture maşinile din zona afectată.

Circulaţia a fost şi ea restricţionată în zonă. 

Curtea unui imobil a fost inundată

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova informează că avaria s-a produs în cartierul rezidenţial Albert, iar scurgerile ar proveni dintr-un rezervor, fiind deversări "semnificative" de produs petrolier.

Conform imaginilor de la faţa locului, curtea unui imobil a fost inundată cu produse petroliere.

La faţa locului este aşteptată o echipă de la Garda de Mediu Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Avarie la o conductă petrolieră în Ploieşti. Autorităţile anunţă pericol de explozie