Antena Meniu Search
x

Video "Du-te acasă că mama e căzută în uşă". Bătrână din Timișoara, ucisă în propria casă de un recidivist. Bărbatul băut a fost găsit leșinat la locul crimei

O nouă crimă oribilă zguduie Timişoara. O femeie de 77 de ani a fost ucisă în propria casă de un bărbat care a intrat peste ea pentru a o jefui. Criminalul, un recidivist, era atât de beat încât a fost găsit de oamenii legii leşinat în apartamentul victimei. Vă avertizez, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.  

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 16.08.2023, 19:34

Vezi și

Bătrâna era singură în apartament în momentul în care individul a atacat-o.

Iulia Pop, reporter Observator: Agresorul reuşeşte cumva să intre în apartament, să încuie uşa pe dinăuntru şi să o lovească pe bătrână cu o cărămidă în cap. Lupta se dă practic dincolo de această uşă, în holul locuinţei. Cu ultimele puteri, la un moment dat, bătrâna descuie uşa şi cere ajutorul vecinilor, iar apoi se prăbuşeşte aici.

Bătrână din Timișoara, ucisă în propria casă de un recidivist

Vecin: Ea atâta spunea: Ajutor, Ajutor! Hoţul!

Pe acelaşi subiect

Speriaţi, vecinii i-au alertat fiica.

Nepoata victimei: Am fost sunată de fata victimei care locuieşte în Serbia, du-te acasă că mama e plină de sânge, e căzută în uşă.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze, însă victima a murit în drum spre spital. Atacatorul în schimb a fost găsit de către poliţişti în locuinţa femeii. Nu se mai putea mişca, pentru că băuse prea mult.

Nepoata victimei: El era căzut pe colţar în bucătărie, îi era rău.

Mihai Grecu - UPU, Spitalul Județean Timișoara: În baza rezultatelor investigaţiilors-a constatat că nu e necesară internarea în spital motiv pentru care a fost preluat în continuare de anchetatori.

Din primele informaţii, victima şi agresorul nu se cunoşteau. Anchetatorii nu ştiu deocamdată cum a reuşit bărbatul să intre în locuinţă.

Nepoata victimei: Mai mult ca sigur a urmărit-o, altfel cum? Nu avea cum să intre.

Vecină: Uşa nu prea se închide. Cred ca ea i-a dat drumul

De altfel, chiar după crimă, echipei Observator i s-a deschis uşa fără prea multe întrebări.

Iulia Pop, reporter Observator: Reviste! Din a patra încercare.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reţinut şi dus la audieri.

Nu este prima dată când acesta ar avea probleme cu legea. Agresorul a fost condamnat în trecut pentru infracţiuni săvârşite în România şi Germania.

În luna iunie, tot în Timişoara, doi vârstnici au fost atacaţi în propria casă de un individ, în timp ce vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. După ce unul dintre bunici i-a spus că aude zgomote suspecte în casă şi merge să verifice, apelul s-a încheiat brusc. Amândoi au fost găsiţi fără suflare de o altă rudă din oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Du-te acasă că mama e căzută în uşă". Bătrână din Timișoara, ucisă în propria casă de un recidivist. Bărbatul băut a fost găsit leșinat la locul crimei