Antena Meniu Search
x

AVERTISMENT METEO: Săptămâna începe cu lapoviță, ploi și ninsoare (VIDEO)

Va fi mai cald în acest weekend și la începutul săptămânii viitoare, dar vor fi precipitații. Avem detalii de la colega noastră, Evi Popa.

Vezi și

Va fi mai cald în acest weekend și la începutul săptămânii viitoare, dar vor fi precipitații. Avem detalii de la colega noastră, Evi Popa.

Sambată

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade, cu cele mai scazute valori în nordul Moldovei. Ninsori slabe in jumãtatea de nord a Moldovei, la munte, zona deluroasã a Banatului, Olteniei şi Transilvaniei

Duminică

Ploi în Dobrogea şi precipitaţii mixte în Oltenia şi Muntenia, unde vor favoriza depunerile de polei, şi izolat în celelalte regiuni. La munte va ninge, cu precadere în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali.Temperaturile maxime se vor situa între 2 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 3 grade.

Luni

Lapovita în nord şi nord-vest, condiţii de polei. La munte vor fi mai ales ninsori, cu precãdere în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 10 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţã.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » AVERTISMENT METEO: Săptămâna începe cu lapoviță, ploi și ninsoare (VIDEO)