Antena Meniu Search
x

Avion cu români la bord ratează aterizarea pe aeroportul din Dublin. Pasagerii povestesc momente groaznice (Video)

Momente înspăimântătoare au trăit mai mulţi români, dar şi ceilalţi pasageri ai unui avion Ryanair, aeronava forţând aterizarea pe Aeroportul din Dublin, în timpul unei furtuni puternice.

Momente înspăimântătoare au trăit mai mulţi români, dar şi ceilalţi pasageri ai unui avion Ryanair, aeronava forţând aterizarea pe Aeroportul din Dublin, în timpul unei furtuni puternice.

Panica s-a instalat după ce avionul a ratat prima aterizare, balasându-se periculos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagini se poate vedea cum avionul Ryanair se balansează dintr-o o parte în alta în timpul apropierii de pistă. Aflat în punctul de a ateriza, brusc, a luat viteză şi s-a îndreptat din nou în aer.

"Luam un prieten de la aeroport. Era un vânt atât de puternic, încât majoritatea avioanelor trebuiau să abandoneze aterizarea și să încerce din nou", a declarat un martor pentru presă.

"A fost o nebunie, înfricoșător. Avioanele se balansau dintr-o parte în alta. Chiar și atunci când reuşeau să atingă pista, nu știai sigur ce se va întâmpla", precizează alt martor.

„Trei ore și jumătate ne-am învârtit deasupra Dublinului. Ne-a întors ca pe clătite! Am vomitat tot! Credeam că murim, că ne prăbușim. Urlete, țipete, groază! Sunt Salvări peste tot, suntem în stare de șoc! Nu ni se permite să coborâm, cel puțin deocamdată. Bine că am scăpat, nu mai contează că am pierdut legătura cu Bucureștiul”, ar fi declarat românca Mădălina Toma, unul dintre pasageri, pentru Libertatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Avion cu români la bord ratează aterizarea pe aeroportul din Dublin. Pasagerii povestesc momente groaznice (Video)