Antena Meniu Search
x

Nervi întinşi la maxim la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Oamenii plătesc tichete de parcare, dar nu sunt locuri libere

Călătoria cu avionul de la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca începe cu o porţie de nervi pentru şoferi. Asta pentru că, după ce îşi iau tichete de parcare, oamenii află cu stupoare că, de fapt, nu există niciun loc liber unde să-şi poată lăsa autoturismul.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 17:42

Vezi și

Călătoria cu avionul de la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca începe cu o porţie de nervi pentru şoferi. Asta pentru că, după ce îşi iau tichete de parcare, oamenii află cu stupoare că, de fapt, nu există niciun loc liber unde să-şi poată lăsa autoturismul. Deşi traficul de pasageri a bătut în ultimii ani record după record, parcarea aeroportului nu şi-a modificat dimensiunile.

Parcarea aeroporturlui din Cluj are o capacitate de aproximativ 600 de locuri şi o nevoie acută de extindere. Teoretic, bani ar fi pentru că oamenii plătesc parcare de fiecare dată, chiar dacă nu găsesc locuri libere. Anul trecut, din tichete, s-au încasat peste 670 000 euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Banii, conform unui contract, ar fi trebuit reinvestiţi pentru extinderea parcării. Doar că firma privată a reziliat contractul pentru jumătate din teren.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean spun însă că acel contract pe jumătatea spaţiului disponibil pentru parcare, de fapt, nu mai există. Dar nu au ştiut să răspundă şi în al cui buzunar intră banii pe taxa de parcare.

Sindicaliştii aeroportului acuză Consiliul Judeţean că are în plan blocarea aeroportului astfel încât să fie vândut sau concesionat unor investitori privaţi.

Aeroportul internaţional Cluj nu este pe persoană fizică, nu aparţine nici preşedintelui consiliului judeţean şi nu aparţine nici directorului, astfel încât el să poată fi vândut.

Un lucru e sigur, acum, de pierdut au doar pasagerii, care, pe banii lor, se învârt zeci de minute prin parcare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Nervi întinşi la maxim la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Oamenii plătesc tichete de parcare, dar nu sunt locuri libere