Antena Meniu Search
x

Video "Bă, veniţi aici. Și aici arde!". O hală de vopseluri din Timișoara a luat foc când zeci de angajați erau în interior. Ca prin miracol, nimeni nu a fost rănit

 Panică, noaptea trecută, la o hală de producţie din Timişoara. Secţia de piese de auto şi vopseluri a fost cuprinsă de flăcări, iar în momentul izbucnirii incendiului în interior se aflau zeci de angajaţi. Pompierii ajunşi la faţa locului s-au luptat o oră şi jumătate cu flăcările uriaşe. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 08:05

Vezi și

Localnic: Bă, veniţi aici, bă! Veniţi încoace. Uite că şi aici arde!

Alarma a fost dată puţin după ora două dimineaţa. La acea oră, în fabrică, lucrau în tura de noapte aproximativ 40 de angajaţi. Speriaţi, oamenii au fugit din calea flăcărilor şi au sunat la 112.

Directorul fabricii în interiorul căreia s-a declanşat haosul a ajuns într-un suflet la faţa locului.

2.000 de metri pătraţi s-au făcut scrum

Pe acelaşi subiect

Adrian Filip, director fabrică: În momentul ăsta se colectează informaţii, se află, se blochează accesul, urmând ulterior să vedem exact despre ce este vorba. Se pare că a fost incendiu de amploare suficient de mare.

2.000 de metri pătraţi s-au făcut scrum. Pe lângă flăcările uriaşe, vopselurile şi combustibilii din interior au făcut să fie degajată şi o cantitate mare de fum, lucru care a îngreunat misiunea salvatorilor.

Bogdan Mutu, ISU Timiş: Datorită intervenţiei prompte a pompierilor, incendiul a fost lichidat în aproximativ 1 oră şi jumătate.

Zorița Mircov, ISU Timis: În urma măsurătorilor stabilite de echipajul CBRN, sosit la locul evenimentului, nu s-au identificat valori ale substanţelor periculoase.

Autorităţile urmează să identifice acum cauza exactă care a dus la producerea incendiului, dar şi care sunt pagubele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Bă, veniţi aici. Și aici arde!". O hală de vopseluri din Timișoara a luat foc când zeci de angajați erau în interior. Ca prin miracol, nimeni nu a fost rănit