Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Băiat de 13 ani din Galați, găsit în Gara de Nord după un mesaj RO-ALERT trimis în mai multe județe și București

Poliţia Română a emis, vineri seara, un mesaj RO-ALERT - alertă portocalie privind dispariţia unui minor de 13 ani din judeţul Galaţi. Iar mesajul a avut efect: băiatul a fost găsit în Gara de Nord din București.

de Redactia Observator

la 30.09.2022 , 22:49

Băiat de 13 ani din Galați, găsit în Gara de Nord după un mesaj RO-ALERT trimis în mai multe județe
Băiat de 13 ani din Galați, găsit în Gara de Nord după un mesaj RO-ALERT trimis în mai multe județe

Potrivit mesajului, vineri, minorul Angelin George Drutu, de 13 ani, a dispărut din municipiul Galaţi.

"Poliţiştii caută un adolescent, de 13 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 30 septembrie 2022, ora 16.30, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Galați,  despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, DRUȚU ANGELIN GEORGE, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate,  și nu a mai revenit.

Articolul continuă după reclamă

Semnalmente: înălțime - 1,60 metri, greutate -  aproximativ 60 de kg, păr șaten, ochi verzi. 

Pe acelaşi subiect

La momentul plecării, minorul era îmbrăcată cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă", se arăta în mesajul RO-ALERT.

Băiatul din Galați găsit în Gara de Nord din București se află acum în custodia Poliției Transporturi

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinatia București, cu plecare la ora 14.45. Acesta a fost recunoscut de mama sa, în urma vizionării înregistrarilor video de pe camerele video.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Băiat de 13 ani din Galați, găsit în Gara de Nord după un mesaj RO-ALERT trimis în mai multe județe și București