Antena Meniu Search
x

O mamă din Gorj și fiul ei, dispăruți de acasă, au fost găsiţi în oraşul Turceni. Alerta la poliție fusese dată de soțul femeii

Mama de 38 de ani și fiul acesteia de doar 4 ani, dați dispăruți de acasă, au fost găsiți de polițiști în orașul Turceni. Cei doi plecaseră de acasă pe 16 septembrie, din comuna Bustuchin. Oamenii legii au fost alertați chiar de către soțul femeii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2022, 18:14

O mamă din Gorj și fiul ei, dați dispăruți de poliție. Elena și băiețel de 4 ani au plecat de acasă și nu s-au mai întors - IPG Gorj

UPDATE 18:00 Elena şi fiul său au fost găsiţi în această seară, de către poliţişti, în oraşul Turceni. Oamenii legii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care cei doi au ajuns acolo.

Știre inițială

Misiune contracronometru a polițiștilor din Gorj, pentru găsirea unei femei care a dispărut împreună cu fiul ei minor. Tânăra de 38 de ani și băiețelul de 4 ani au plecat de acasă, din comuna Bustuchin, și nu s-au mai întors.

Alerta la poliție a fost dată de soțul femeii. Potrivit polițiștilor gojeni, mama dispărută se numește Elena Călugăru și are 38 de ani.

Pe acelaşi subiect

"La data de 16 septembrie a.c., Secția 8 Poliție Rurală Stoina a fost sesizată de către un bărbat din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că soția sa, Călugăru Elena, de 38 de ani a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fiul lor de 4 ani și nu a mai revenit", au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Semnalmente Elena Călugăru

- înălțimea de aproximativ 1.60 metri

- greutate aproximativă 90 kg

- ochi căprui, păr negru, față ovală.

 La data plecării, femeia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colant de culoare negru, un tricou de culoare închisă, iar în picioare purta adidas de culoare negru. Minorul era îmbrăcat în costum de blugi de culoare albastru, părul negru, scurt. 

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea femeii și a minorului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O mamă din Gorj și fiul ei, dispăruți de acasă, au fost găsiţi în oraşul Turceni. Alerta la poliție fusese dată de soțul femeii