Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat din Iaşi şi-a făcut iubita cadou prietenilor săi. Fata a fost sechestrată şi abuzată de trei agresori

Un băiat în vârstă de 16 ani, din Iaşi, şi-a minţit iubita şi apoi a abuzat-o împreună cu alţi doi prieteni, iar totul a ieşit la iveală, după ce o prietenă a fetei a anunţat-o pe mama acesteia.

de Alin Tarnovschi

la 05.08.2019 , 16:50

Un băiat din Iaşi şi-a abuzat iubita împreună cu alţi doi prieteni Un băiat din Iaşi şi-a abuzat iubita împreună cu alţi doi prieteni - Profimedia Images / Ilustraţie

Un băiat în vârstă de 16 ani, din Iaşi, şi-a minţit iubita şi apoi a abuzat-o împreună cu alţi doi prieteni, iar totul a ieşit la iveală, după ce o prietenă a fetei a anunţat-o pe mama acesteia.

Povestea adolescentei în vârstă de 17 ani a început pe 30 iunie, atunci când a fost invitată la o petrecere în satul Păun, comuna Bârnova.

Iubitul ei, un băiat cu un an mai mic, a fost cel care a mers cu ea la petrecere, iar apoi a invitat-o să rămână la el câteva zile.

Articolul continuă după reclamă

Fata a rămas la iubitul ei pentru 2-3 zile, iar apoi s-a întors acasă, moment în care a realizat că telefonul ei mobil a rămas la cel pe care îl considera iubitul ei.

Pe acelaşi subiect

Pe 8 iulie, adolescenta s-a întors la băiat, moment în care acesta şi-a chemat doi prieteni, ambii în vârstă de 18 ani.

Cei trei au lovit-o pe fată, iar apoi au abuzat-o. După clipele de coşmar trăite în casa iubitului, fata s-a întors acasă.

O prietenă a observat urmele de violenţă de pe mâinile şi de pe picioarele ei şi a anunţat-o pe mama acesteia, care munceşte în Italia.

Femeia s-a întors acasă, în România, şi a aflat totul de la fiica ei. Apoi, a mers cu ea la Poliţie şi a depus plângere împotriva celor trei tineri.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv pentru viol.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un băiat din Iaşi şi-a făcut iubita cadou prietenilor săi. Fata a fost sechestrată şi abuzată de trei agresori