Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 15 ani răpit pe stradă la Vaslui, din maşina tatălui. Acesta nu a spus adevărul

Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 15 ani răpit pe stradă la Vaslui, din maşina tatălui. Acesta nu a spus adevărul, iar poliţiştii ăncearcă acum să desluşească iţele unei poveşti ca-n filme.

de Redactia Observator

la 09.07.2018 , 08:49

Răsturnare de situaţie în cazul adolescentului răpit pe stradă la Vaslui, din maşina tatălui. Acesta nu a spus adevărul

Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 15 ani răpit pe stradă la Vaslui, din maşina tatălui. Acesta nu a spus adevărul, iar poliţiştii ăncearcă acum să desluşească iţele unei poveşti ca-n filme.

În urmă cu patru zile, polițiștii au fost sesizați de Giani Tibuleac, tatăl lui Mădălin Giuliano Tibuleac, despre faptul că, în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută.

Bărbaţii care au răpit un băiat la Vaslui, din maşina tatălui, au fost identificaţi. Mama copilului, care e în Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis, iar presa vasluiană scrie că unul dintre ei este actualul soţ al femeii, fost poliţist francez.

Articolul continuă după reclamă

Tatăl băiatului a susţinut tot timpul că are o decizie definitivă de custodie exclusivă a băiatului, cu drept de vizită pentru mamă, numai că acesta nu a putut să dovedească afirmaţia. Nu există, pur şi simplu, un astfel de act, care să susţină spusele bărbatului.

În această situaţie, custodia fiind comună, se pare de fapt că tatăl e cel care îl ţinea pe băiat cu forţa la el. Asta deoarece, scrie vremeanoua.ro, Mădălin ar fi ieşit de bună voie din maşina tatălui, atunci când acesta a fost atacat. Copilul r fi ştiut că va fi luat de cei doi bărbaţi şi nu s-ar fi opus, dorind să stea cu mama lui.

Sursa citată mai scrie că băiatul de 15 ani e acum la Bârlad, la rudele mamei, dar informaţia nu e confirmată de anchetatori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 15 ani răpit pe stradă la Vaslui, din maşina tatălui. Acesta nu a spus adevărul